Új rendszert használunk

Kedves Vendégeink!

2018 december 01-től teszt jelleggel elindítottuk új foglalási rendszerünket. (Csoportos óráinkon már ez üzemel) Az elkövetkező 1-2 hétben a régi rendszerünk mellett használjuk ezt is. Önöket ez egyelőre annyiban érinti, hogy átállunk az előre fizetésre és ebben a két hétben egy picivel hosszabb adminisztrációs idővel kell számolni a recepción. Ezért ha tehetitek, gyertek 5 perccel korábban.  Az adminisztráció felgyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy e-mailben küldjék el az alábbi adatokat regisztrációjuk ellenőrzése és frissítése céljából az új rendszerbe: info@griffsquash.hu
Név
Születési dátum
Telefonszám
E-mail cím

Máskülönben ezt érkezéskor a recepción kell megtenniük. Regisztráció nélkül nem tudják igénybe venni szolgáltatásainkat! Fontos, hogy nem csak a pályát foglalónak kell regisztrált vendégünknek lennie, hanem annak is akivel/akikkel játszik majd a pályán.

Adatvédelem: http://griffsquash.hu/adatvedelem/
Házirend: http://griffsquash.hu/hazirend/

A kulcsokért a továbbiakban nem szükséges letétet leadni. Ennek a menete a következő lesz:
Megérkezik a vendég/vendégek (aki foglalta, vagy akivel játszik – teremfoci esetén az első játékos) elmondja a recepción, hogy milyen néven van a foglalás és hogy milyen fizetési mód lesz (kp, bérlet, bankkártya, AYCM stb) és hányan és kik érkeznek a pályára. Ekkor minden regisztrált vendég nevére kiadjuk a kulcsokat ennek az egy vendégnek, amennyiben nem egyszerre érkeznek. Tehát minden kulcsot, a regisztrált vendégünk nevére tudjuk írni, így amennyiben elveszik a kulcs, pontosan tudni fogjuk kinél volt utoljára.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Az új rendszerről pár fontos információ:
ℹ️ Előre kell fizetni érkezéskor a recepción – hamarosan megérkezik a bankkártya terminálunk és hamarosan lesz online fizetési lehetőség
ℹ️ A foglalások 60 percesek (lehet több óra is) pontosan egészkor indul a lámpa és egészkor kapcsol le. Amennyiben késtek és van utánatok foglalás minden pályán akkor nem tudjuk csúsztatni a foglalásotokat. Amennyiben nincs senki utánatok, maximum 5 perc extra időt tudunk adni, ezután fizetni kell a további játékot.
ℹ️ Ha szeretnének még maradni, akkor vagy 30 percet, vagy 60 percet kell fizetni, vagy perc alapú elszámolás lehetséges
ℹ️ Hamarosan életbe lép az új pálya és csoportos óra lemondási feltételeink – lásd lejjebb
ℹ️ Minden vendégünknek regisztrálnia kell! Regisztráció nélkül nem tudják igénybe venni szolgáltatásainkat!
ℹ️ Pontosan nyomon fogják tudni követni az online felületen, hogy mikor van fuglalásuk, milyen bérletük van, és hogy áll az egyenlegük.
ℹ️ Ha nem online foglalnak, vagy mondanak le pályát, hanem a recepción, akkor e-mail értesítést kapnak róla.
ℹ️ Késői lemondás, vagy nem megjelenés esetén a pálya díja 10 perc várakozási idő után automatikusan az egyenlegre terhelődik. Ezt a következő játék előtt rendezni kell.

Pályalemondás feltételei (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz):
On-line, telefonon vagy személyesen a foglalás előtt 24 órával lehetséges.
Előre foglalt pályák 24 órán belüli lemondása esetén a lista ár szerinti pályadíj 50%-át, 12 órán belüli lemondása esetén (vagy nem jön el a pályára) a lista ár szerinti pályadíj 100%-át meg kell téríteni a következő alkalommal a játék megkezdése előtt.
Az előre lefoglalt pályák esetén 10 perc várakozás után a pályákat értékesítjük.
A pályalemondás feltételei az AYCM kártyával rendelkező vendégeinkre is érvényesek!

Csoportos óra lemondásának feltételei:
Az óra kezdése előtt 4 órával online, telefonon vagy személyesen lehetséges.
Bejelentkezést az órakezdés előtti 4 órán belüli lemondása esetén (vagy nem jön el az órára) a lista ár szerinti napijegy 100%-át meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.
Az órakezdés után 10 perccel elveszíti a foglalását.
A csoportos óra lemondásának feltételei az AYCM kártyával rendelkező vendégeinkre is érvényesek.