Zumba

Szeretsz táncolni minden dal ütemére? Kezdő, középhaladó vagy haladó táncos vagy? Akkor a zumba neked való!

A Zumba egy kalóriaégető edzés, amely elősegíti a szálkás izomzatot és javítja a szív- és érrendszerét, és a legjobb benne az, hogy mindezt a tánc élményével teheted.
Mindezek mellett a Zumba nemzetközileg elismert, tökéletes aerob testmozgás a stressz levezetésére party hangulatban a teljes órában. A Zumba óráimon minden táncstílus keveréke megtalálható: a latin keverékekből, az afro ütésekből, a magyar pop dalokból és még néhány indiai (bollywood) stílusból. 

Készen állsz a kihívásra, hogy egy teljes órányi szórakozást adj magadnak, miközben teszel az egészséged érdekében? Ha igen, csatlakoz hozzám, augusztus első hetében ingyenesen kipróbálhatod!

Az oktató alapvetően angolul beszél, de az órákra a basic szavakat magyarul is fogja mondani!
 

KIKNEK AJÁNLOTT AZ EDZÉS?

Nem kell hozzá tánctudás, és kortól függetlenül bármikor el lehet kezdeni. Ha szeretnéd pörgős latin zenére kibulizni magad egy jó hangulatú edzés keretében, ezt az órát Neked találták ki! Fontos, hogy kényelmes ruhában gyere, ami nyúlik, és hozz magaddal vizet. Sportcipőből is olyat készíts be, amiben könnyedén tudsz mozogni. Nem kell izgulnod, a lépések begyakorlásához idő kell, a rutinnal majd minden természetes lesz. Csak figyelj, és engedd át mozdulataid a zenének, amíg mozogsz, mindent jól csinálsz. A zumba lényege, hogy hagyd kint a mindennapi stresszt, csak érezd jól magad!

A zumbától boldog, friss, egészséges és megállíthatatlan leszel!
 

EDZÉS HATÁSA

A zumba egész tested mozgásba lendíti, és javítja állóképességed. Ahogy az intenzív kardió edzés felfokozza a véráramlásod, a koncentrálás is sokkal jobban fog menni utána, így a figyelmed is jobb lesz akár a suliban, akár a munkahelyeden. A tánccal fejleszted egyensúlyérzéked és egész tested koordinációját, mely olyan reakciókat indít el testedben, amitől tartósan felszabadultnak érzed magad. 30 perc alatt akár 300 kalóriát is képes vagy elégetni!

A zumba egy életstílus, egy légkör, amit ha megtapasztalsz, téged is magával ragad. Akár barátaiddal látogatsz el hozzánk, vagy éppen hozzád hasonló, új emberekkel szeretnéd átélni ezt az egyedülálló hangulatot egy biztos: a csoportos zumba óra téged is biztosan feldob!