Wellness

Masszázs

A masszázs tökéletes mód arra, hogy kikapcsolódjunk egy nehéz nap, hét után. A hozzáértő fizikai kezelés révén visszanyerjük a testi és lelki ellazult állapotot. Így könnyebben fenntartható vagy helyreállítható az egészség is, hiszen a nyugodt lelkiállapot és az energiák akadálytalan áramlása gyógyítóan hat a test egészére és a hangulatra is: az emberismét pozitív lesz, és úgy érzi, mindent meg tud oldani.

Mivel a masszázs egy különleges élmény, egyfajta szertartás, a Harmónia Wellness központ munkatársai jól képzett, gyakorlott, de mindenek előtt figyelmes szakemberek.

Élj te is ezzel a csodálatos lehetőséggel! Válaszd a számodra megfelelő masszázs típust és nyerd vissza életenergiáidat.

Masszázs időpont 24 órán belüli lemondása, vagy befoglalt időpontra „nem jött” esetén a teljes árat ki kell fizetni a következő alkalom megkezdése előtt.

Masszázsaink mellé 30 perc finn szauna használatot biztosítunk. Időkorlát túllépése estén kiegészítő finn szauna napijegy megváltása szükséges

 

30 perces masszázs

Ez a kezelés tökéletes a gyors felfrissülésre, vagy helyi fájdalomcsillapításra. A részmasszázs során a problémásnak érzett területre koncentrálunk: választható hát – nyak – vállöv, alsó vagy felső végtagok vagy a talp. Ezt ajánljuk, ha elfeküdted a nyakadat, ülő munkát végzel és befeszült a nyakad, a derekad vagy megerőltetted a hátadat, gerincedet, vagy ha csak 30 percet tudsz szánni a felfrissülésre.

 

Cellulit masszázs

A cellulit (narancsbőr) akkor alakul ki, ha zavar keletkezik a nyirokrendszerben. Ilyenkor a salakanyagok és méreganyagok nem tudnak távozni, és akár 10-szeresére tágulnak a zsírsejtek, ún. ödéma keletkezik. Legfőbb okok, melyek narancsbőr kialakulásához vezetnek a kevés folyadékbevitel, vérellátási zavarok, mozgáshiány, erős hormonális ingadozás, fogamzásgátló tabletták, vese- és anyagcsere problémák. A cellulit masszázs a narancsbőr eltávolításának legjobb fegyvere. Az alakformáló kezelésnél speciális tördelő fogásokkal, valamint köpöly használatával fellazítjuk a kötőszövetet, hogy a felhalmozódott salakanyagok elszállítódhassanak. A kezelést speciális, e célra kifejlesztett kozmetikummal végezzük, mely tovább fokozza az anyagcsere folyamatokat és visszaállítja, kisimítja a kötőszövetek szerkezetét. Ahhoz, hogy a cellulit visszafejlődjön, kb. 10-15 alkalomból álló intenzív kúrát javasolunk, heti 2-3 alkalommal. Infraszauna beiktatásával az eredmény még látványosabb lehet! A következmény egy láthatóan feszesebb és simább bőrfelszín!

 

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs kezelés célja az izomfájdalmak csökkentése, megszűntetése célzott, kúraszerű kezelésekkel. A feszes, görcsös izmok között ugyanis nyomás alá kerülnek az erek, a környező szövetekben oxigén-és tápanyag ellátási zavar keletkezik, anyagcseretermék (salakanyag) halmozódik fel, ami fájdalmat okoz. A gyógymasszázs ezt az izomfeszülést oldja, ezáltal kibővül az izületek mozgástere.

Hatásosan csökkenti a nyak, váll, derék, hát és láb fájdalmait, akár több éve fennálló probléma esetén is.

 

Relaxáló aroma masszázs

Az aroma masszázs ötvözi az érintés erejét az aromaterápia bámulatos hatásával, és így csodálatos ellazult állapotot eredményez. Halk zene, egyenletes, gyengéd mozdulatok jellemzik ezt a masszázstípust, amihez hozzáadódik a meleg aromaterápiás olaj finom illata. Így jön létre egy testi és mentális pihent, feszültségmentes állapot.

Ha szeretnéd kizárni a világot egy órára és energiával feltöltődni, ugyanakkor nem vágysz erős mélyizom fellazításra, ezt a masszázst ajánljuk.

 

Sportmasszázs

A kezelés alapmozdulatait a svédmasszázs adja, ám a sportmasszázs jóval erősebb, intenzívebb technika, dörzsölő, ütögető, gyúró fogásokkal. Alkalmazhatjuk edzés előtt vagy után, attól függően, hogy célunk a bemelegítés és a teljesítmény növelése, vagy inkább a fizikai aktivitás utáni nyújtás, az izomláz és a fáradtságérzet megszűntetése. A sportmasszázs legnagyobb előnye, hogy rendszeres alkalmazásával lecsökkenthetjük a sérülések kockázatát, és növelhető az állóképesség, a hajlékonyság, a gyorsaság.

A rendszeresen sportolóknak ajánljuk, akik érzik, hogy izmaik különleges megterhelésnek vannak kitéve.