Strong nation (zumba strong)

A Strong Nation (korábban Zumba Strong néven ismert) egyesíti a testtömeg, az ellenállás stílusát, az izmok kondicionálását, a kardio és a plyometrikus edzési mozgásokat, testreszabott zenével szinkronizálva, úgy mint még soha semmilyen más aerobic program.

Ez az edzés kihívást jelentő, mégis biztonságos módszert kínál az edzés szintjének növelésére tudományos alapú, élvonalbeli, nagy intenzitású, teljes testedzési módszerekkel tökéletesen kombinálva a zenével!

Minden osztályban megtanítom a tudományos alapú elveket minden kvadránsra, amelyet kiképzünk.
A négy kvadráns: (Ignite, Fire Up, Push Your Limits, and Floorplay), megtudhatja, hogyan és miért vannak ezek így felépítve, az edzéselmélet, az intenzitás és az, hogy milyen gyakorlatokat tartalmaz az egyes kvadráns.

Egy további plusz az ilyen típusú edzésnél az, hogy nincs szükség semmilyen felszerelésre, mert testtömeg-edzésnek szánták, ezért ne hagyd ki ezt a lehetőséget. A tested erősebb lesz az Strong Nation segítségével!

A STRONG Nation Magyarországon is terjed. Próbáld ki Te is ezt az új saját testsúlyos interval edzést, ahol a zene nem csak a háttérben van jelen, hanem irányítja a mozdulataidat és a gyakorlatsorokat.
 

KIKNEK AJÁNLOTT AZ EDZÉS?

Ez a mozgásforma azoknak szól, akik kicsit többet akarnak, mint táncolva edzeni és jól érezni magukat. A STRONG kemény, mégis minden edzettségi szintnek befogadható, hiszen különlegesen jól differenciálható. A STRONG nemcsak nőknek szól, sőt..
 

EDZÉS HATÁSA

Egy full body;, saját testsúlyos, magas intenzitású tempó tréning (HIIT). A STRONG nem hasonlít a klasszikus Zumbához, itt nincs tánc. Ez egy kőkemény, határaidat erőteljesen feszegető, úgy érzed "most fogsz meghalni "mozgásforma. A zene kiemelt fontossága viszont megmaradt. „Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem” – ez a Strong By Zumba szlogenje. A zene vezet, ezáltal sokkal élvezetesebbé válik az edzés.

Gyere, és légy FITTEBB, GYORSABB, ERŐSEBB!