SQUASH

A HAZAI SQUASH MEZŐNY LEGJOBBJAI IS NÁLUNK JÁTSZANAK

SQUASH PÁLYA

5 db légkondicionált, sportparkettával borított nemzetközi szabványoknak megfelelő (Kiemelt Versenyek Rendezésére Alkalmas) pályával állunk a squash szerelmeseinek rendelkezésére.

A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat, valamint a profi versenyzőket egyaránt várjuk pályáinkra.

Azok számára, akik még csupán barátkoznak a squash – sal vagy a már meglévő tudásukat szeretnék tökéletesíteni képzett squash edzőink egyénre szabott edzésprogramok összeállításával segítenek.

Gyerekek részére egyénileg és csoportosan is külön szakedzőt tudunk biztosítani

2018. március 5-től kizárólag online, illetve személyesen lehet pályát (squash, teremfoci, asztalitenisz) foglalni, illetve csoportos órára bejelentkezni.

Azoknak a vendégeiknek, akik bejelentkezés nélkül kívánnak csoportos óráinkon részt venni, a napijegy/bérlet felett 500 forintos felárat számolunk fel.  Emellett, ahogy már a fallabda-pályákkal foglalásával kapcsolatban tapasztalhatták, az előzetes bejelentkezés melletti mulasztás – azaz, ha valaki nem jelenik meg a csoportos órán annak ellenére, hogy bejelentkezett – a napijegy teljes kifizetését vonja maga után a következő alkalommal.

ONLINE FOGLALÁS

 

VERSENYEK

Klubunkban számos versenyek közül választhatnak Vendégeink. Legyen szó kezdő, amatőr, szabadidős vagy akár profi játékosról.

 

VÁV UNION GRIFF OPEN

A Griff Squash & Fitness Club férfi A, Férfi C és D, Amatőr női és férfi kategóriába várja a versenyezni vágyó játékosok jelentkezését. Minden indulónak érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni! Kivéve az amatőr kategória játékosait.

 

KARAKAL – GRIFF AMATŐR SQUASH KÖRVERSENY

A verseny célja, hogy színvonalas versenylehetőséget biztosításunk amatőr fallabdázók számára.

 

HUNGARIAN JUNIOR OPEN

The Hungarian Junior Open is open to all players under the ages of 13, 15, 17 or 19 on 15th October 2017 as appropriate.

 

BŐVEBBEN