Infraszauna

Infraszauna Online Foglalás

Az infraszauna jótékony hatásai

1. MÉREGTELENÍT

A meleg hatására felgyorsul a vérkeringés, intenzívebb működésbe kezdenek a verejtékmirigyek, amelyeket keresztül gyorsan tudnak távozni a szervezetedben levegőből, élelmiszerekből vagy italokból lerakódó méreganyagok. A rendszeres, heti 1-2-szeri infraszaunázással rendszeresen méregteleníthethetsz, hiszen így nem engeded, hogy a káros anyagok a szervezetedben maradjanak. Az infraszauna a méregtelenítő kúrádat is támogatja.

2. FOGYASZT

Egy 30 perces infraszaunázás alatt kb. 300-600 kalóriát égetsz el, ugyanúgy erősíted a szíveset és az érrendszeredet, mintha sportoltál volt, miközben az izzadással súlyt is veszítesz, fogysz. Persze a látványos hatás kedvéért érdemes az étrendet és az életmódodat is a céloknak megfelelően átalakítani.

3. SZÉPÍT

Az infraszaunázás során termelődő verejték tisztítja a pórusokat, eltávolítja a méreganyagokat, stimulálja a bőr védekezőképességét ezzel elősegíti a sebgyógyulást. Rendszeresen szaunázással visszaszoríthatod a bőrödön éktelenkedő pattanások és mitesszerek kialakulását.

4. NARANCSBŐR ELTÁVOLÍTÓ

Az infraszauna hatékony ellenszere minden nő rémálmának, a narancsbőrnek. A narancsbőr a sejtekben elraktározott zsírsejtekből és lerakódó méreganyagokból alakul ki. Az infraszaunában gyorsul a vérkeringés és gyorsabban tisztul a bőr, ezáltal gyorsabban szabadulhatsz meg a narancsbőrtől. Ehhez használd rendszeresen, kúraszerűen az infraszaunát.

5. ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZEREDET

Az infrasugarak felmelegítik a testet ezzel mesterséges lázat előidézve. Miközben a szervezeted küzd a vélt betegség ellen erősödik az immunrendszered, nő a betegségekkel szembeni ellenállóképesség és a méreganyagok is távoznak. A meleg hatására nő a vérnyomás, a szív intenzívebben dolgozik és nő az állóképességed is.

6. STRESSZOLDÓ

Az infraszauna kellemes melege nyugtató és stresszoldó hatással van szervezetünkre. 30 perc relaxálás és befelé figyelés a szaunában és testileg-lelkileg megújulva, felfrissülve léphetsz ki az ajtón.

7. FÁJDALOMCSÖKKENTŐ

Az infraszauna melege tágítja a vérereket, serkenti az izmok anyagcseréjét ezzel elősegítve a felépülést. Hatékonyan alkalmazható ízületi fájdalmak, ízületi merevség, ficam vagy izomláz esetén is.