Fitness

FITNESS TEREM

500m2 es gumi borítású fitness termünk teljesen légkondicionált. A legkorszerűbb CYBEX cardio és erősítő gépekkel, köztük az egyedülállóan új CYBEX Arc Trainer Ellipszis géppel.

A CYBEX vezető amerikai Világmárka ami elsősorban a legtökéletesebb anatómiai működéséről vált híressé.

A cardio részen választhat 5 db futópad, 2 ellipszis tréner, 2 ülő kerékpár, 2 kerékpár, 1 evezőpad, egy wave és 1 korergo gép közül.

A fitness terem erősítő és funkcionális sarok részén minden igényt kielégítő felszereléssel formálhatja, erősítheti izomzatát és élvezheti a sportolás élményét.

CYBEX gépparkunk, az ízületek szempontjából a legkímélőbb, legbiztonságosabb lehetőséget kínálja az izomzat erősítésére és szálkásítására.

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát.

Az edzéstervek összeállításában és a gyakorlatok helyes végrehajtásában teremedzők és személyi edzők segítik vendégeinket.

 

FITNESS EDZÉS

CYBEX gépparkunk, az ízületek szempontjából a legkímélőbb, legbiztonságosabb, lehetőséget kínál az izomzat erősítésére és szálkásítására.

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát.

 

CARDIO EDZÉS

Az elnevezés a szervezet légzés-keringési (cardiorespiratoricus) rendszerét fejleszteni hivatott sportágakra (pl.: futás, gyaloglás, kerékpározás, evezés, sífutás, korcsolyázás, úszás, stb.) utal.

A cardio edzéseknek szervezetünk regenerációjában valamint több fontos élettani mechanizmusban (pl.: immunvédekezés, idegi-, hormonális szabályozás, nemi működések, stb.) is rendkívüli jelentőségük van. Ide sorolandók mindazon erősítő jellegű gyakorlatok, amelyekben a szívfrekvencia jól kontrollálható, így az állóképességre vagy éppen a zsír mobilizációra (zsírégetésre) is pozitív hatással vannak.

Napijeggyel és bérlettel is igénybe vehető a fitness terem.

Nálunk már 1.550 Ft-os napijegy váltható, melybe beletartozik a finn szauna használata is.