Csoportos órák

CSOPORTOS ÓRÁK


Griff Squash & Fitness Club (igény szerint biztosítunk külön órát. Minimum 6 fő esetén.)

A hét minden napján reggel és a délutáni órákban szakképzett oktatóink számos óratípussal várják a mozogni vágyókat.

Aerobik termeink létrehozásakor azt a célt tűztűk ki magunk elé, hogy aki nálunk sportol, tornázik, jól érezze magát és ehhez minden szakmai segítséget és személyes odafigyelést megkapjon.

Családias, baráti hangulatunk különböztet meg minket a zsúfolt, belvárosi termektől.

Életed legnagyobb befektetését akkor teszed meg, amikor testedbe fektetsz időt és energiát, ugyanis ilyenkor az életedbe, az életminőségedbe fektetsz. Egészséget, fittséget nem vehetsz pénzért, de tehetsz magadért! Sohasem késő elkezdeni!
 

Kedves Vendégeink!


Ha még nem jártál nálunk akkor az info@griffsquash.hu e-mail címen tudsz regisztrálni az alábbi adatok elküldésével:
Név, Lakcím, Telefonszám, Születési dátum


2020 MÁJUS 11-ÉN NYITUNK!  


További részletek: https://griffsquash.hu/blog/nyitunk-2020-majus-11-hetfo

Átmeneti szabályok a csoportos és funkcionális kiscsoportos órákkal kapcsolatban

Az órák maximális létszáma 10 fő
Az órákat minimum 3 fő esetén tartjuk meg!
Nagyon fontos, hogy mivel korlátozottak a létszámok, mindenki számára KÖTELEZŐ az előzetes online bejelentkezés. Aki nem jelentkezik be óráinkra előzetesen online, az nem tud részt venni az adott órán! 

ÁTMENETI ÓRAREND 


Azok számára, akik még inkább otthon edzenének, az online óráink továbbra is elérhetőek! 

Online csoportos órák 

 

CSOPORTOS ÓRA LEMONDÁS FELTÉTELEI:


Lemondás a foglalást megelőző 3 órával lehetséges online vagy telefonon

3 órán belüli lemondás esetén, vagy az órára a bejelentkezés ellenére nem jön el, akkor a teljes napijegyet meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, de legkésőbb 14 napon belül átutalással e-számla ellenében, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.

Alkalmas bérlettel rendelkező vendégeinknek 3 órán belüli lemondás esetén vagy az órára a bejelentkezés ellenére nem jön el, akkor készpénzben, vagy kártyával vagy 1 alkalom lehúzásával lehet rendezni, de legkésőbb 14 napon belül átutalással e-számla ellenében,

AYCM kártyával rendelkező vendégeink 3 órán belüli lemondás vagy az órára a bejelentkezés ellenére nem jön el, akkor készpénz, vagy kártyával lehet rendezni, de legkésőbb 14 napon belül átutalással e-számla ellenében,

Időszakos korlátlan bérlettel rendelkező vendégeinknek (havi, 3 havi stb) 3 órán belüli lemondás esetén vagy az órára a bejelentkezés ellenére nem jön el, akkor 500 Ft kiegészítő napijegyet számítunk fel.

Órarend és Belejentkezés

 

ÓRATÍPUSOK


A Griff Squash & Fitness Clubban több féle aerobic és spinning órán is részt vehet. A hagyományos edzések mellett az alábbi óratípusok vannak a klubban:

Napi jegy már 1.650 Ft-ért, ami magában foglal 30 perc finn szaunázást is.

Árlista