Pesti Sport-Griff Squash Maraton

Mindenki játszik Mindenkivel, kortól, nemtől és játéktudástól függetlenül!

A Squash Maraton lényege, hogy versenyhelyzet nélkül lehetőséget biztosítsunk egy kötetlen jó hangulatú fallabdázásra. Nem csak azt a pozitív oldalát szeretnénk hangsúlyozni, hogy itt és most annyit játszol amennyit csak bírsz és megismerhetsz más fallabdázókat akikkel később is játszhattok rendszeresen, hanem lehetőséged lesz az edzőinkkel is kipróbálni magad!
Itt és most játszhatsz Magyarország legjobb játékosaival is!

Nincs megkötve, hogy hányra kell érkezned, és az sem, hogy meddig kell maradnod! Ha csak 1-2 órára szeretnél/tudsz jönni akkor is
ITT A HELYED!

A maraton zökkenőmentes lebonyolításában Lőrinczi Balázs lesz segítségünkre!

 

Dátum:

2017 szeptember 16 – 10:00 – 15:00

 

Helyszín:

Griff Squash & Fitness Club

 

Nevezési díj:

4.500 Ft/fő

Minden esetben a teljes nevezési díjat ki kell fizetni.

Minimum létszám: 20 fő

 

Nevezés:

2017 szeptember 14-én (csütörtök) 22:00-ig a nevezes@griffsquash.hu e-mail címen névvel, telefonszámmal, és ha van, ranglistahelyezéssel.

A nevezésnél tüntesd fel, hogy előre láthatólag mikorra tudsz érkezni és meddig tervezel maradni. Ez persze változhat, de ez alapján tudunk előre tervezni.

Amennyiben a nevezés visszaigazolása után lép vissza egy játékos, vagy nem jön el a squash maratonra, akkor a nevezési díjat minden esetben meg kell téríteni. Amennyiben ez elmarad, a következő versenyen/maratonon a nevezést nem igazoljuk vissza!

 

Főbíró:

Lőrinczi Balázs

 

Pesti Sport Edzői:

Krajcsák Márk

Szüts Dániel

 

A squash maratonra a labdákat a VICTOR biztosítja!