Pályafoglalás

Squash, teremfoci és asztalitenisz foglalás

Kedves Vendégeink!

A club területére való belépéssel és/vagy pálya (squash, teremfoci, asztalitenisz) lefoglalásával; csoportos órákra való bejelentkezéssel; napijegy megvásárlásával tudomásul veszi és elfogadja a házirendben foglaltakat és a lenti lemondási feltételeket!

A mai nappal elindult az új foglalási rendszerünk, mostmár a pályafoglásra vonatkozóan is!

Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 1 206 4065 számunkat, vagy írj az info@griffsquash.hu e-mail címre és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre! 

Regisztrációhoz az alábbi adatokat küldd el nekünk e-mailben az info@griffsquash.hu e-mail címre: Név, Születési dátum, Telefonszám, E-mail cím, lakcím

Új squash akciók

Ingyenes masszázs Ritával

Karakal-griff 2.forduló

Felújítás alatt is nyitva

Kedves Vendégeink!

Online, illetve személyesen lehet pályát (squash, teremfoci, asztalitenisz) foglalni, illetve csoportos órára bejelentkezni.

Bérleteikről az online foglalási rendszerben minden információt (érvényesség kezdete, vége, alkalmak) megtalál a “Bérleteim” menüpont alatt!

Várólista! – Még fejlesztés alatt, de addig is👇
Ha valamelyik (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz) időpontra nincs szabad helyünk, akkor iratkozz fel várólistára!
Csak annyit kell tenned, hogy megírod e-mailben a kiválasztott időpontot és Mi azonnal értesítünk ha felszabadul a pálya!
Ha nem szeretnél e-mailt írni, akkor telefonon vagy személyesen a club recepcióján is fel tudsz iratkozni várólistánkra!
Pályalemondás feltételei (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz):
(az online pályalemondás még fejlesztés alatt), telefonon e-mailben (info@griffsquash.hu) vagy személyesen a foglalás elötti nap 23 óráig lehetséges.
Előre foglalt pályák aznapi lemondása esetén a pályadíj 50%-át meg kell téríteni a következő alkalommal a játék megkezdése előtt.
Amennyiben a foglalást nem mondja le és a pályára nem jön el, akkor a teljes pályadíjat meg kell téríteni a kovetkező alkalommal a játék megkezdése előtt.
Az előre lefoglalt pályák esetén 10 perc várakozás után a pályákat értékesítjük.

Kiemelt partnerek