Csoportos órák

Órarend & Bejelentkezés

KEDVES VENDÉGEINK!

A mai nappal elindult az új foglalási rendszerünk, egyelőre még csak a csoportos órákra vonatkozóan!

ONLINE FOGLALÁS MENETE

Bejelentkezéshez használd a recepción az első látogatásodnál megadott saját e-mail címed és a klubunktól kapott jelszavad.
Ha még nincs jelszavad, akkor hívd a +36 1 206 4065 számunkat és azonnal küldjük a nálunk regisztrált e-mail címedre!
Regisztrációhoz az alábbi adatokat küldd el nekünk e-mailben az info@griffsquash.hu e-mail címre: Név, Születési dátum, Telefonszám, E-mail cím, lakcím

Bejelentkezés után láthatod az órákon lévő szabad helyek számát is!

Pályafoglalásunk az alábbi linken érhető el: https://griffsquash.hu/palyafoglalas/

Fit Jumps Party

Felújítás alatt is nyitva

Ingyenes SpinRacing órák

Ingyenes masszázs Ritával

Tisztelt Vendégeink!

Csoportos órákra való bejelentkezéssel; valamint napijegy megvásárlásával mindenkinek tudomásul kell vennie, és el kell fogadnia a házirendben foglaltakat és a lemondási feltételeket!

Csoportos óra lemondásának feltételei:
Az óra kezdése előtt 3 órával online, telefonon vagy személyesen lehetséges.
Előzetes bejelentkezés aznapi lemondása esetén a napijegy 50%-át meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.
Amennyiben az órára való bejelentkezést nem mondja le, és az órára sem jön el, akkor a teljes napijegyet meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.
Bérletesek esetén ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén készpénz, vagy kártyával vagy 1 alkalom lehúzása lehetséges.
AYCM kártyával ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén teljes ár készpénzzel, vagy kártyával lehetséges.
Akik időszakos korlátlan bérletet (havi, 3 havi stb) vásároltak azoknak aznapi lemondás esetén 250 Ft, nem jött esetén 500 Ft kiegészítő napijegyet számítunk fel.

Kiemelt partnerek