Pályalemondás feltételei (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz):
(az online pályalemondás még fejlesztés alatt), telefonon e-mailben (info@griffsquash.hu) vagy személyesen a foglalás elötti nap 23 óráig lehetséges.
Előre foglalt pályák aznapi lemondása esetén a pályadíj 50%-át meg kell téríteni a következő alkalommal a játék megkezdése előtt.
Amennyiben a foglalást nem mondja le és a pályára nem jön el, akkor a teljes pályadíjat meg kell téríteni a kovetkező alkalommal a játék megkezdése előtt.
Az előre lefoglalt pályák esetén 10 perc várakozás után a pályákat értékesítjük.

Csoportos óra lemondásának feltételei:
Az óra kezdése előtt 3 órával online, telefonon vagy személyesen lehetséges.
Előzetes bejelentkezés aznapi lemondása esetén a napijegy 50%-át meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.
Amennyiben az órára való bejelentkezést nem mondja le, és az órára sem jön el, akkor a teljes napijegyet meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.
Bérletesek esetén ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén készpénz, vagy kártyával vagy 1 alkalom lehúzása lehetséges.
AYCM kártyával ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén teljes ár készpénzzel, vagy kártyával lehetséges.
Akik időszakos korlátlan bérletet (havi, 3 havi stb) vásároltak azoknak aznapi lemondás esetén 250 Ft, nem jött esetén 500 Ft kiegészítő napijegyet számítunk fel.