onlinefoglalas

 

Pályalemondás feltételei (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz):

Pályalemondás feltételei (Squash, Teremfoci, Asztalitenisz):

(az online pályalemondás még fejlesztés alatt), telefonon e-mailben (info@griffsquash.hu) vagy személyesen a foglalás elötti nap 23 óráig lehetséges.

Előre foglalt pályák aznapi lemondása esetén a pályadíj 50%-át meg kell téríteni a következő alkalommal a játék megkezdése előtt.

Amennyiben a foglalást nem mondja le és a pályára nem jön el, akkor a teljes pályadíjat meg kell téríteni a kovetkező alkalommal a játék megkezdése előtt.

Az előre lefoglalt pályák esetén 10 perc várakozás után a pályákat értékesítjük.

 

Csoportos óra lemondás feltételei:

Lemondás a foglalást megelőző 3 órával lehetséges online vagy telefonon

3 órán belüli lemondás (telefonon vagy e-mailben az info@griffsquash.hu e-mail címen lehetséges) esetén a napijegy 50%-át meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.

Amennyiben az órára való bejelentkezést nem mondja le, és az órára sem jön el, akkor a teljes napijegyet meg kell téríteni, erre a következő alkalommal van lehetőség, s csak az összeg befizetését követően lehet újra csoportos órát igénybe venni.

Bérletesek esetén ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén készpénz, vagy kártyával vagy 1 alkalom lehúzása lehetséges.

AYCM kártyával ; aznapi lemondás esetén napijegy fele készpénzben vagy kártyával ; nem jött esetén készpénz, vagy kártyával lehetséges.

Akik időszakos korlátlan bérletet (havi, 3 havi stb) vásároltak azoknak aznapi lemondás esetén 250 Ft, nem jött esetén 500 Ft kiegészítő napijegyet számítunk fel.