Évzáró egyéni squash verseny 2019

Profi handycap, Női és Amatőr Squash Verseny

Ezúton szeretnénk meghívni Téged és Kedves Családodat egy kis sportolásra december 30-án a Griff Squash & Fitness Club szokásos évzáró bulijára.

Egy utókarácsonyi elő szilveszteri összejövetel megszervezésével szeretnénk lehetőséget teremteni számotokra – és persze magunknak -, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Verseny ideje: 2019. december 29 (Hétfő) – 09:30 órakor

Helyszín: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152 - Griff Squash & Fitness Club

Versenybíró: Szüts Dániel

Kategóriák

- Profi handycap – Magyar férfi ranglista 150. helyig és női ranglista 25. helyig
- Női Amatőr – Magyar ranglista 26. helytől
- Férfi Amatőr – Magyar ranglista 151. helytől 

Nevezési díj: 3.500 Ft – tartalmaz: 1 fő részére 1-1 üveg gatorade-et, és 30 perc finn szauna használatot.

Nevezés

nevezes@griffsquash.hu e-mail címen, vagy személyesen a Club recepcióján, névvel, telefonszámmal, e-mail címmel, kategória és a teremfocinál csapatnévvel. 
Sorsolás a nevezési határidő másnapján 10 órakor. 
Ha sorsolás után lép vissza egy játékos, vagy nem jön el a versenyre, akkor a nevezési díjat minden esetben meg kell téríteni. Amennyiben ez elmarad, a következő versenyen a nevezést nem igazoljuk vissza.

Nevezési határidő: 2019 december 27. (péntek) – 22:00 óráig

Ha valamelyik egyéni squash versenyre és páros squash versenyre is nevezel, akkor a nevezési díj együttesen csak 5.500 Ft a 7.000 Ft helyett!

Lebonyolítás 

Dunlop versenylabdával a jelentkezők számától függően csoportmérkőzéses vagy svájci rendszerben. Mindenki számára legalább 2 mérkőzés garantált. A mérkőzéseket PSA versenyeken alkalmazott pontozási rendszerrel, 2 nyert játszmáig játsszuk, játszmánként 11 pontig, a helyosztókat 3 nyert játszmáig

Handycap szabályai

Az erősebb játékos mínusz pontokat kap a játszmákban. Az erősorrendet a nevezések után alakítjuk ki. Kiemelés a ranglista alapján. A ranglista szerint kapnak a versenyzők mínusz pontokat. A ranglista szerint egymáshoz képest, a gyengébb játékos plusz pontokat kap. Ha 30 helynél kevesebb a különbség + 1 pont, 30-60 között+ 2 pont, 60 fölött 3 pont. Lányok a fiúk ellen plusz 3 pontot kapnak. Maximum plusz 8 pont lehet. A mínusz pontok kiütik egymást, a plusz pontok úgyszintén.

Bíráskodás: Az első mérkőzéseknél a szervezőség segít a bíráskodásban, utána mindig a győztes csapat egyik játékosa a bíró.

Eredményhirdetés: A döntőket követően! 

Díjazás: Kupa, Érem, Oklevél

1. hely: 30%-os KARAKAL utalvány + 1 üveg bor
2. hely: 20%-os KARAKAL utalvány + 1 üveg bor
3. hely: 10%-os KARAKAL utalvány + 1 üveg bor

Az irányadó szabályok: A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség általános versenyszabályzata (www.squash.hu) és a World Squash Federation (WSF) versenyszabályzata (www.worldsquash.org) . 

Mozogjuk le együtt a karácsonyi bejglit, hogy szilveszterkor már a legjobb formánkban jelenhessünk meg!

Sérülésmentes felkészülést és eredményes versenyzést kíván a Griff Squash & Fitness Club!