Évzáró Teremfoci Bajnokság 2019

Kispályás Teremfoci Bajnokság

Ezúton szeretnénk meghívni Téged és Kedves Családodat egy kis sportolásra december 30-án a Griff Squash & Fitness Club szokásos évzáró bulijára. Egy utókarácsonyi elő szilveszteri összejövetel megszervezésével szeretnénk lehetőséget teremteni számotokra – és persze magunknak -, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Maximum 12 csapat nevezését tudjuk elfogadni.

Nevezési díj: 3.000 Ft / fő, vagyis 9.000 Ft / csapat (3 fős csapatok) - Tartalmaz: 1-1 fő részére 1-1 üveg gatorade-et, és 30 perc finn szauna használatot.

Nevezés

nevezes@griffsquash.hu e-mail címen, vagy személyesen a Club recepcióján, névvel, telefonszámmal, e-mail címmel, kategória és a teremfocinál csapatnévvel.
Sorsolás a nevezési határidő másnapján 10 órakor. Ha sorsolás után lép vissza egy játékos, vagy nem jön el a versenyre, akkor a nevezési díjat minden esetben meg kell téríteni. Amennyiben ez elmarad, a következő versenyen a nevezést nem igazoljuk vissza.

Nevezési határidő: E-mailben 2019 december 27. (péntek) – 22:00 óráig

Időpont: 2019. december 30 (hétfő) - 09 óra

Játékidő: 1x12 perc

Díjazás: Kupa, Érem, Oklevél, ajándékok

Lebonyolítás: 2 db 5-ös csoport. Csoporton belül körmérkőzések, majd a csoport első és második keresztmérkőzések és helyosztók.

Szabályok:
- a labda sehol sincs kint
- gól, ha a kapu belső részét érinti a labda
- kézzel nem lehet védeni
- gól után középkezdés van
- ha fennakad valahol a labda, akkor labda ejtés (bírói labda) van
- csoportmeccseken nyert mérkőzés 3 pontot ér, döntetlen 1-1 pontot. pontazonosság esetén a gólkülönbség, ha az is egyenlő, akkor az egymás ellen játszott eredményt nézzük.
- helyosztó mérkőzéseken, ha döntetlen van, akkor egész pálya üres kapura kell lőni minden játékosnak egyszer. Ha ezután is egyenlő, akkor az első hibázásig megy.

Sérülésmentes felkészülést és eredményes versenyzést kíván a Griff Squash & Fitness Club!