Ingyenes zumba órák

Ingyenes zumba órák

Ingyenes zumba órákSzeretnénk bemutatni nektek új edzőnket és vele együtt új óratípusunkat is: Andrea Aldeán Sandoval

Andrea alapvetően angolul beszél, de az órákra a basic szavakat magyarul is fogja mondani!

Sziasztok, Andrea vagyok és Ecuadorból származom.

Most már több mint 5 éve vagyok a fitnessz iparban, de 7 éves korom óta táncolok. A tánc a szenvedélyem, és ezért váltam Zumba oktatóvá, ám ezzel együtt látom a nagy intenzitású gyakorlatok fontosságát a karcsú izom és az ellenállás felépítésében, ezért tavaly Strong Nation oktató lettem. Lenyűgözött a magyar történelem, épületeinek és látnivalóinak szépsége. Sőt, azt hiszem, az emberek itt barátságosabbak és sportosabbak, mint Ecuadorban, ezért nem tudok várni, hogy továbbpróbáljam és tanuljak a fitness munkatársaimtól, de leginkább a hallgatóimtól.

Nagyon várom, hogy hamarosan találkozzunk!

ZUMBA 

Szeretsz táncolni minden dal ütemére? Kezdő, középhaladó vagy haladó táncos vagy? Akkor a zumba neked való!

A Zumba egy kalóriaégető edzés, amely elősegíti a szálkás izomzatot és javítja a szív- és érrendszerét, és a legjobb benne az, hogy mindezt a tánc élményével teheted.
Mindezek mellett a Zumba nemzetközileg elismert, tökéletes aerob testmozgás a stressz levezetésére party hangulatban a teljes órában. A Zumba óráimon minden táncstílus keveréke megtalálható: a latin keverékekből, az afro ütésekből, a magyar pop dalokból és még néhány indiai (bollywood) stílusból. 

Készen állsz a kihívásra, hogy egy teljes órányi szórakozást adj magadnak, miközben teszel az egészséged érdekében? Ha igen, csatlakoz hozzám, augusztus első hetében ingyenesen kipróbálhatod!
 

IDŐPONTOK

2020 augusztus 03 (hétfő): 17-18h

2020 augusztus 07 (péntek) 17-18h

Az órákra online bejelentkezés szükséges
online bejelentkezés

 

ENGLISH VERSION

We would like to introduce you to our new coach and two new types of lessons: Andrea Aldeán Sandoval

Hi, I'm Andrea and I'm from Ecuador.

I’ve been in the fitness industry for over 5 years now, but I’ve been dancing since I was 7 years old. Dancing is my passion, and that’s why I became a Zumba instructor, but at the same time, I see the importance of high-intensity exercises in building lean muscle and resistance, which is why I became a Strong Nation instructor last year. I was amazed by the beauty of Hungarian history, its buildings and sights. In fact, I think the people here are friendlier and sportier than in Ecuador, so I can’t wait to keep trying and learning from my fitness staff, but mostly from my students.

I look forward to seeing you soon!
 

ZUMBA

Are you the kind of person that likes to dance to the beats of every song? Are you a beginner, intermediate or advanced dancer? Then zumba is for you. Zumba is a calorie burn workout that helps you get lean muscle and improve your cardiovascular system and the best of it is that it can be followed by any person's experience in dancing. Above all these, Zumba is known internationally to be the perfect aerobic exercise to realize stress and feel in a party-mood during the full hour it lasts. In my Zumba classes you will find a mix of every style of dance: from Latin mixes, Afro beats, Hungarian pop songs and even some Indian (bollywood) styles. So, are you ready to challenge and give yourself a full hour of fun while taking care of your health? If so, please join me for the first week of August for a free-trial class.

APPOINTMENTS

August 03, 2020 (Monday): 5-6pm
August 08, 2020 (Friday) 5-6pm

Online registration is required for the classes
online registration