Ingyenes funkcionális- és gerincjóga

Ingyenes funkcionális- és gerincjóga

Ingyenes funkcionális- és gerincjógaStündl Vera vagyok, funkcionálisjóga- és gerincjóga oktató. Korábban reklámszakember majd külkeres voltam, de a mozgás szeretete születésemtől fogva velem volt. Gyerekként versenyszerűen tornáztam, felnőttként jazztáncoltam, futottam. Ezután találtam rá a jógára, amivel azóta sem tudok betelni. Sokat gyakoroltam, képeztem magam, és most mindenkivel, aki nyitott rá, szeretném megosztani ezt a csodálatos, testi-lelki egészséget adó belső forrást.

A funkcionális jóga és a gerincjóga biztonságosan és hatékonyan ellensúlyozza az ülő életmód káros hatásait. Mindkét órám gyakorlatai a klasszikus jóga, a gerinctorna, a saját testsúlyos edzés és a gyógytorna elemeiből épülnek fel. Megfelelő arányban tartalmaznak ízületi kimozgatásokat, egyensúly- és gerincgyakorlatokat, erősítést, nyújtást. Fontos részük a folyamatos légzésszabályozás és az óra végi relaxáció.

Ha úgy érzed, hogy kicsit megbillent az egészséged, fittséged, és egy könnyen követhető, biztonságosan átmozgató, mégis hatékony mozgásformát keresel, akkor gyere velem jógázni! Óráimat kezdőknek és középhaladó jógásoknak ajánlom. A funkcionális jóga azoknak is hasznos, akik sokat sportolnak, és még többet szeretnének tenni a mozgástartomány növelése, a sérülések elkerülése és a koncentráció fejlesztése érdekében.

Szeretettel várlak egy nyitott és támogató légkörben. Itt újra átélheted a természetes mozgás örömét, ami feltölt mentálisan és lelkileg, segít az egészséges életmód kialakításában, egyensúlyban tart önmagaddal és a külvilággal is.

IDŐPONTOK

2020 október 12 (hétfő): 08-09h funkcionális jóga
2020 október 12 (hétfő): 20-21h gerincjóga
2020 október 14 (szerda): 08-09h funkcionális jóga
2020 október 16 (péntek): 17-18h funkcionális jóga

Az órákra online bejelentkezés szükséges: https://griffsquash.hu/orarend/

Nézd meg a heti órarendünket: https://bit.ly/griff_orarend