Griff Mikulás Kupa


Eddigi nevezők

A verseny célja:

Versenyzési lehetőség biztosítása amatőr felnőtt és kezdő/középhaladó szinten lévő utánpótlás játékosok számára, valamint találkozási lehetőség a Mikulással!

Csatlakozz hozzánk facebookon is:

Helyszín:

Griff Squash & Fitness Club
1115 Budapest, Bartók Béla út 152.

Időpont:

2017 december 03 – vasárnap 9:30

Kategóriák:

 • Amatőr felnőtt – hozd magaddal gyermekedet is, mert 14 órakor érkezik a mikulás!
 • Utánpótlás kezdő és középhaladó
  • leány: U11-13, U15-17
  • fiú: U11-13, U15-U17
  • 2017. december 03-ig, aki nem töltötte be a kategória életkorát, az indulhat még abban a korcsoportban. Pl. 2017. december 03.-án lett 15 éves, az indulhat még U15-ben

A versenyen indulhatnak:

Mindazok, akik jelenleg nem szerepelnek az érvényes (magyar vagy külföldi) férfi ranglista 150. helyénél és a női ranglista 30. helyénél jobb helyen. Az idei verseny sorozatban nem indulhatnak a 2017-es szezon összesített 1-3 helyezettje!

Azok a fiatal leányok és fiúk, akik soha nem voltak utánpótlás válogatottak és nem a közvetlen élmezőnyhöz tartoznak. A versenybíróság dönti el az indulás jogosultságát. Ha valamelyik korosztályban nem jön össze minimum 3 fő, a nevezőket eggyel feljebb sorsoljuk.

Nevezés:

A versenyt megelőző csütörtök (2017 november 30) 22:00-ig a nevezes@griffsquash.hu e-mail címen név és telefonszámmal, kategória pontos megjelölésével és ha a versenyen felül érkezik veled gyermek, akkor a gyermek életkorát és nevét is!

Sorsolás a nevezési határidő másnapján 10 órakor.

Ha sorsolás után lép vissza egy játékos, vagy nem jön el a versenyre, akkor a nevezési díjat minden esetben meg kell téríteni. Amennyiben ez elmarad, a következő versenyen a nevezést nem igazoljuk vissza.

Nevezési díj:

 • Felnőtt: 4.000,- Ft
 • Utánpótlás: 2.500,- Ft

Nevezési díj tartalmazza:

minden induló kap egy energia/gyerek italt, mikulás csomagot, mikulás sapkát (legalább egy meccset mikulás sapkában kell lejátszani)

A mikulás 14:00 órakor érkezik ajándékokkal!

 

Sorsolás:

megtekinthető a griffsquash.hu oldalon a versenyt megelőző napon, valamint e-mailben is elküldjük a nevezők részére.

Lebonyolítás:

Dunlop versenylabdával nevezők számától függően svájci rendszerben, vagy csoportmérkőzésekkel, majd az első nyolc hely svájci rendszerben kijátszva. A csoportmérkőzéseken és a svájci rendszerben PSA versenyeken alkalmazott pontozási rendszerrel, 3 nyert játszmáig játsszuk, játszmánként 11 pontig. Utánpótlás kategóriában a védőszemüveg használata kötelező!

 

Bíráskodás:

a verseny vezető-bírója a verseny során kijelöli valamennyi mérkőzés játékvezetőjét. Ha másként nem rendelkezik, akkor azonos pályán az előző mérkőzés győztese köteles levezetni a mérkőzést. A bíráskodáshoz szükséges dokumentumokat a főbíró biztosítja.

Utánpótlás kategóriában minden mérkőzés után a győztes és vesztes együtt(!) köteles levezetni az azon a pályán következő mérkőzést a versenybíróság által kijelölt személy segítségével.

Díjazás kategóriánként:

 1. hely: Oklevél, érem, kupa, mikulás csomag, virgács
 2. hely: Oklevél, érem, kupa, mikulás csomag, virgács
 3. hely: Oklevél, érem, kupa, mikulás csomag, virgács

Az irányadó szabályok:

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség általános versenyszabályzata (www.squash.hu) és a World Squash Federation (WSF) versenyszabályzata (www.worldsquash.org)

Az öltözőkben és a verseny helyszínén hagyott tárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget. 

Sérülésmentes felkészülést és eredményes versenyzést kíván a

Griff Squash & Fitness Club