Csapattag bemutatása

Ujhelyi Irma

IWI Nemzetközi Fitnesziskola- Aerobik sportoktató
METU Kommunikáció-és médiatudomány BA
Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció-és médiatudomány MA 

Már mini koromban is többet szaladgáltam az íróasztal körül, mint amennyit ültem mellette. Eltáncoltam és elénekeltem a leckét, meg voltam győződve róla, hogy így könnyebben megtanulom. Ezeket aztán intézményi keretek között folytattam: versenytáncolni és zenélni kezdtem, a szüleimnek és a szomszédoknak pedig lett egy kis nyugalmuk. A napi edzések és az edzőtáborok olyan alapritmust adtak az életemnek, ami minden további történést meghatározott.

Hat év után ezt a mozgásformát Budapestre kerülvén futásra és edzőtermi csoportos órákra cseréltem – állj, a táncot nem lehet lecserélni! Tehát megismerkedtem ezekkel is.  Az egyetemi évek alatt beszippantott a futóversenyek milliője, a legbüszkébb a 2017-es félmaratonomra vagyok. Budapest után „befutottam” Ausztriát, Olaszországot és Görögországot is. Ezekben az országokban összeadva tizenhat hónapot éltem, hol tanultam, hol dolgoztam.

A sport földrajzi helyzetemtől függetlenül maradt mindig toplistás, majd vált központi szereplővé a mindennapokban. Rodoszon egy szezont dolgoztam sport- és fitnesz animátorként egy ötcsillagos szállodában, ahol eldöntöttem: hazahozom azt az eufóriát, amit az együtt mozdulás öröme adott ott nekem.

Várom azokat, akik hisznek abban, hogy mozgásra lettünk teremtve, és azokat is, akik egyelőre még halkan hallják azt az icipici láthatatlan manót a vállukon, ami folyamatosan ezt mantrázza nekik.