Csapattag bemutatása

Surmann Edina

Csoportos óra oktató

Kismama jóga oktató
Sportedző

Surmann Edina vagyok, sportedző, sportszervező és kismama jóga oktató.

A sport gyerekkorom óta hatalmas szerepet tölt be az életemben. Sokféle sportágban kipróbáltam magam, de végül az akrobatikus rock and roll világa szippantott magába. 13 évig táncoltam aktívan, majd sportedzői végzettséget szereztem, és oktatni kezdtem.

2019-ben sportszervezőként diplomáztam a Testnevelési Egyetemen, így a sportszakma ezen részébe is volt szerencsém belekóstolni.

A kismama jóga oktató tanfolyam váratlanul talált meg, de az egyik legszerencsésebb találkozásnak tartom. Azonnal magával ragadott, és sokkal többet adott, mint gondoltam. A kismama jóga azon túl, hogy segít a várandósság alatt jobban terhelt izmokat erősíteni, és felkészülni a baba kihordására, lelkileg is felkészíti a mamát a születésre. Igen, születésre, hiszen két új élet jön a világra, egy gyermek és egy édesanya születik!

Táncos óráimon a célom, hogy az ajtón kívül tudj hagyni mindent, ami aznap bántott, feszültté tett, vagy elszomorított. A teremben jókedv és pörgős ritmusok várnak!

Tudom, hogy milyen sokat számít egy támogató közösség, és egy olyan oktató, akiben meg lehet bízni. Óráimon szeretném ezt a biztonságos légkört megteremteni, és segíteni Neked abban, hogy elérd a célt, amiért jöttél.