Csapattag bemutatása

Seprényi Viktória

Személyi edző

Személyi edző
Life coach

"A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze."

Edzőként az elsődleges célom, hogy sikerüljön átadnom neked azt az életérzést, amit a fitnesz a mindennapokban adni tud neked. 

Szeretném, ha átélnéd a folyamat varázsát, hogy ráébredj a saját erődre és ezáltal kialakuljon benned a rendszeres testmozgás iránti igény.

A megnövekedett önbizalom és az arcra mosolyt csaló tükörkép az egyik legjobb része a dolognak, viszont ennél sokkal többet kapsz, ha kitartó és elkötelezett vagy.

Az edzés az életed minden területére pozitívan hat!

Természetesen a sikeredet is befolyásolja az életed többi faktora, mint például az énkép-testkép témaköre, az alvás, a stressz-kezelés, a valódi belső motivációd, az önszabotázs, vagy épp a környezeted támogatása.

Ezeket mind szem előtt tartva, komplexen kezelem a céljaidat, testi-lelki mentorként számíthatsz rám. :)

Az edzéseket hatékony, változatos gyakorlatokból állítom össze, kiemelten figyelve a prevencióra és a szélsőségek kerülésére. 

Segítek neked átlendülni a holtpontokon és kialakítani egy egész életen át tartható egészséges életmódot, legyen a célod fogyás, izomtömeg növelés vagy állóképesség fejlesztés.

Persze ez nem azt jelenti, hogy az edzéseken kívül nem lesz teendőd, sőt! Otthoni feladatokat is kapsz. ;) 

A helyes táplálkozást is a mindennapi életritmusodra fogom alakítani, lépésről-lépésre segítek neked elsajátítani, valamint átadom neked a "7 féle éhség" ismeretét, megtanítalak az étkezés ízére.

Ha készen állsz rá, hogy kihozd magadból a legjobbat, várlak szeretettel az edzéseimen!