Csapattag bemutatása

Peringer Anna

Fitness instruktor
Személyi edző

Peringer Anna vagyok, fitness instruktor és személyi edző.

A legfőbb oka annak, hogy ezt a pályát választottam magamnak, mint hivatás, hogy tiszta szívből tudom csinálni, legyen szó akár a saját edzésemről, akár csoportos óráról, vagy személyi edzésről.

Magával az edzőteremmel, mint jelenséggel már eléggé kicsi koromban sikerült megismerkedni a szüleim által, így érthető, hogy honnan ered ez a motiváció, ez a szeretet. Az edzőtermi légkör számomra egy megnyugvást jelent, mindamellett, hogy felspannol az aznapi edzés gondolata. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy olyan reakciókat vált ki belőlem, ami egyszerre nyugalmat, ugyanakkor izgalmat is hordoz magában. Számomra az edzés nem csak testi fejlődést (szinten tartást) jelent, hanem lelkileg is olyan felfrissülést hordoz magában, amit semmi más nem tud kiváltani. Legyen szó egy nehezebb életszakaszon való átvezetésről, vagy csak egy nehezebb hétköznapról.

Ezt az érzést szeretném átadni azoknak, akik megtisztelnek a bizalmukkal és eljönnek hozzám személyi edzésre, vagy bármely csoportos órámra.

Ha szeretnél változtatni, életedben először-, vagy akár újra elkezdeni sportolni, formálódni-fogyni, fejleszteni az állóképességed, funkcionális edzéseket végezni, vagy izmot építeni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, bátran keress fel, örömmel a segítségedre leszek!

Véleményem szerint az alapos állapotfelmérés, célkitűzés, megfelelő edzés, rendszeres ellenőrzés mellett lehetetlen, hogy ne érj el eredményeket, ne léphess minden nappal közelebb az álmaidhoz! Közösen megvalósíthatjuk!

Szeretettel várlak csoportos óráimra és személyi edzésre!