Csapattag bemutatása

Papp Rita

Masszőr

Svédmasszőr
Sportmasszőr

Papp Rita vagyok, okleveles masszőr. Célom, hogy a hozzám forduló vendégek elégedettek legyenek. Ha esetleg nyak-hát-derék fájdalommal küzdesz vagy csak a mindennapi gondok elől szeretnél kicsit elrejtőzni és egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágysz, akkor segítek! Keressetek bizalommal! Szolgáltatásaim közé tartozik a svéd és fitnesz masszázs.

Svédmasszázs: Ez a kezelés a legismertebb, egész testre kiterjedő masszázsok közé tartozik. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. Fő célja a vér oxigénszintjének növelése, illetve az izmok és szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, relaxáló hatású.

 

Fitnesz masszázs: Leginkább a svédmasszázshoz hasonlító, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A masszázs során alkalmazott masszázstechnika nem simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmaz. Ha a masszázst edzés előtt veszed igénybe, akkor a letapadt, merev, görcsös izomzatod felszabadul, ezáltal rugalmasabbá, ellenállóbbá, terhelhetőbbé válsz. Az intenzív masszázs felkészít a testmozgásra, hatására növekszik izmaid teljesítménye és csökken a sérülések veszélye. Ha a masszázst edzés után kéred, akkor gyorsabban regenerálódsz.