Csapattag bemutatása

Pálinkás Andrea

Masszőr

Svédmasszőr
Sportmasszázs
Cellulit masszázs
Kismama masszázs
Stresszoldó masszázs
Relaxáló masszázsok
Lávaköves masszázs - Újdonság!

Testem a lelkem temploma

Pálinkás Andrea vagyok, svédmasszőr. Hét éve dolgozom masszőrként, ez idő alatt több masszázstípust is elsajátítottam. Többek között a talajon végzett keleti technikákat, kismama masszázst, különböző olajos változatokat (pl. aroma, svéd), lávaköves, illetve vitalizáló masszázs fajtákat. Nálam mindenki biztonsággal kiválaszthatja a számára megfelelő típust. Fontos számomra a prémium szintű kiszolgálás, ezt tükrözi vendég centrikus hozzáállásom is. A masszázs lényege nem csak a testi tünetek kezelése, de a benne áramló energiák összhangba hozása is, így nem csak a test, de a lélek is megpihen.

Szeretettel várok mindenkit egy igazi feltöltődésre akár  egy kiadós edzés, akár egy fárasztó munkanap után.

Ismerd meg a különböző masszázsainkat: https://griffsquash.hu/szolgaltatas/masszazs

Folyamatos masszázs kedvezmények: http://bit.ly/masszazs_kedvezmenyek

Masszázs Online Időpontfoglalás

Vélemények és ajánlások

Kiss Máté: Andrea nagyon profi volt, a 60 perces masszázs során minden izomcsoportot részletesen átmasszírozott, nem siklott át egyik terület felett sem. Az elején jeleztem neki, hogy a felső háti szakaszon az izmok nagyon le vannak tapadva, már alig bírom nyújtani őket, erre a területre nagyobb hangsúlyt fektetett. Szuperül el tudtam lazulni, de ugyanakkor jópár helyen sikerült lazítani a túl feszes izmokat.

Anonymus: Andrea értő keze satu módjára préseli ki ványadt testedből a fájdalmat és a stresszt!

Anonymus2: Kellemes pihentető és szakszerű masszázs, Andrea odafigyelt a problémás izomcsoportokra is.

Anonymus3: A kezelés teljesen megfelelt az előzetes várakozásaimnak. Sikerült fellazítani a letapadt és fáradt izmokat, ajánlom mindenkinek.

Anonymus4: A masszőrrel és a masszázzsal is teljesen elégedett voltam! Nagyon ügyes, technikás masszőrnél jártam. Biztos hogy újra megyek hosszabb időre és másfajtát is szívesen kipróbálnék.

Anonymus5: Profi és hatékony masszázst kaptam a pénzemért cserébe. A masszőz ügyesen lazítja a kötött izomzatot és a masszázs időtartama alatt könnyű ellazulni. A hatás nem marad el - bátran ajánlom!

Anonymus6: Andreának nagyon jó keze van. Ajánlani tudom csak.