Csapattag bemutatása

Morva Zsófia

Csoportos óra oktató

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt. (Dan Milman)

A testmozgás az önkifejezés egy fajtája, és pont az a szép benne – azáltal, hogy rengeteg sportágat ismerünk –, hogy mindenki megtalálhatja azt, ami boldoggá és kiegyensúlyozottá varázsolja mindennapjait. A mozgás, egészségre gyakorolt jótékony hatásai mellett, hatalmas szerepet játszik a kitartás, a szorgalom fejlesztésében és a kiegyensúlyozottság állapotának elérésében.

Morva Zsófia vagyok, dietetikát hallgatok a Semmelweis Egyetemen és emellett edzőként tevékenykedem . Az IWI-Nemzetközi Fitness Iskolánál szereztem aerobik edzői végzettségem.

Fiatalabb koromban sokat foglalkoztam különböző spotágakkal. Versenyszerűen és hobbyszinten egyaránt, mind egyénileg (pl.: asztalitenisz), mind csoportoban (pl.: kosárlabda, röplabda, tánc). A sport mindig is életem része volt, de ez nem volt egyenlő a karcsú, arányos testalkat megszerzésével. Már gyerekként is rendelkeztem némi túlsúllyal, és a pubertás korban sem lett jobb a helyzet, sőt! Ilyenkor robbant be az életembe a fitnesz világa és azóta is kulcsfontosságú pozíciót tölt be az életemben.  Sikeresen leadott 20 kg után már az egészséges kiegyensúlyozott táplálkozás is az életem szerves részévé vált, amit dietetikai tanulmányaim is megerősítenek.

A csoportos sportok mindig is jobban vonzottak, mivel egy csapatnak hatalmas motiváló ereje és energiája van. Ezért választottam edzőként a csoportos óravezetést, mert tudom mekkora lelkesedést és kitartást ad az embereknek a közös mozgás lehetősége, egy motiváló edző irányítása és a hangulatot fokozó szuper zenék élménye.

Ha szeretnéd te is megérezni ezt az energiát, ami megszínesíti a hétköznapjaid és felpörget, akkor tarts velem alakformáló, zsírégető- intervall óráimon!