Csapattag bemutatása

Kiss Máté

Csoportos óra oktató
Személyi edző

Humánkineziológus
Funkcionális Edző
Erőnléti Tréner
Korrektív Tréner

A sport, a mozgás mindig is szerves részét képezte az életemnek. 
Gyerekkorom óta versenyszerűen kosárlabdázom, majd gimnázium után a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakán folytattam tanulmányaimat, ahol rengeteget megtudtam izmaink működéséről, azok fejlesztéséről. 

A diploma megszerzése után szerettem volna a fizikai teljesítményfokozás elsajátítására koncentrálni, ezért végeztem el egy nemzetközi Erőnléti Tréner képzést. Megtudtam, hogy épül fel egy profi sportoló vagy élvonalbeli csapat kondicionális edzése, melynek alapját a funkcionális edzésmódszer jelenti. 

Ez a módszer egyben alapos, változatos, hatásos és biztonságos is, hisz az itt végzett gyakorlatok mind teljesen természetes mozgások végzése során formálják izmainkat.

Egy traktorkerékkel edzeni valóban nagyon menő dolog, de csak ha tudod mit, hogyan és miért csinálj! 
Minden vendégemnek teljeskörű tartás- és mozgásanalízist követően állítom össze az egyénre szabott edzésprogramját, mellyel elérheti az általa kitűzött célokat akár a hanyag tartás korrigálásától egészen a maximális erő növeléséig. 

Ha Te is úgy szeretnél edzeni, mint a profi sportolók és a lehető legjobb formába kívánod hozni magad, keress fel bátran, vagy gyere el egy csoportos TRX vagy Cross Training órámra!