Csapattag bemutatása

Ilia Beatrix

Masszőr

Sport masszázs
Stresszoldó Masszázs
Relax Masszázs
Lélek Ringató Masszázs /ruhában/
Meridián Reflex Masszázs

A lelkedet kell meggyógyítani, hogy a tested egészséges legyen"

Szeretettel köszöntelek Ilia Beatrix vagyok.

Egész életemben emberekkel foglalkoztam valamilyen formában. Vendéglátósként kezdtem 18 éves koromban. Az évek alatt már éreztem, tudtam nem ez lesz a végső állomás. Arra születtem, hogy segítsek megtalálni az embereknek életükben a harmóniát, testi-lelki szinten. Szeretetteljes, közvetlen, pozitív kisugárzásom miatt rám találtak a problémáikkal, szerettek a környezetemben lenni. Én pedig elkezdtem kutatni, mi is lenne az a módszer, módszerek ahol maximálisan át tudom adni azt az energiát, tudást ami bennem van.

2008 ban kezdtem masszőrként, aztán folyamatosan fejlesztettem tudásomat. Érintésen alapuló test kezelő terapeutaként folytattam tanulmányaimat.

Ha az ember újra, és újra találkozik az érintéssel, a harmóniával, foglalkozik lelki problémáival, gyógyul a teste is! Javul az életminősége, beköltözik hozzá a jókedv, nevetés, oldódik a stressz, és máris másképp, pozitívan látja a világot. A masszázs során az érintés fizikailag hatást fejt ki a testre, Én pedig azt is érzem a lelkednek mire van szüksége.

- Ha kipróbálnád szolgáltatásaimat és szeretnéd megtapasztalni milyen az amikor szeretet teljes odafigyelésben, elfogadásban van részed 

- Ha egy erőteljesebb gyúrásra van igényed, esetleg sport vagy fárasztó nap után 

Várlak szeretettel! 

Ismerd meg a különböző masszázsainkat: https://griffsquash.hu/szolgaltatas/masszazs

Folyamatos masszázs kedvezmények: http://bit.ly/masszazs_kedvezmenyek

Masszázs Online Időpontfoglalás