Csapattag bemutatása

Fekete-Kassai Zsuzsanna

Masszőr

gyógymasszázs
tibeti gyógyító masszázs
sportmasszázs
svédmasszázs
stresszoldó masszázs

Test és lélek egyensúlyára van szükség az egészséges élethez.

Barátságos, nyitott, pozitív szemléletű hozzáállásom már tinédzser korom óta arra ösztönzött, hogy emberekkel foglalkozzak. Tanítóként kezdtem a pályafutásomat, később pedig 11 évet dolgoztam egy multinacionális vállalatnál. 2015-ben végeztem el a svédmasszázs tanfolyamot és még abban az évben megismerkedtem a tibeti gyógyító masszázzsal is. 2018-tól kezdve főállású masszőrként dolgozom. A munkám számomra a hobbim és egyik fő célom, hogy a megszerzett tudásomat tovább gyarapítsam ezen a területen. 

A napi felgyülemlett stressz, a munka, a rohanó tempó okozta fizikai fájdalmak felhívják a figyelmet arra, hogy mennyire fontos, hogy magunkra is időt fordítsunk, és erre egy masszázsnál nincs is jobb alkalom.  Várlak szeretettel! 

Ismerd meg a különböző masszázsainkat: https://griffsquash.hu/szolgaltatas/masszazs

Folyamatos masszázs kedvezmények: http://bit.ly/masszazs_kedvezmenyek

Masszázs Online Foglalás

Vélemények és ajánlások

Morva Zsófia - aerobic edzőnk: A péntek esti masszázs tökéletes kezdete volt a hétvégének. Zsuzsanna pozitív kisugárzása, személyisége azonnal megmutatkozott. A masszázsban való jártassága és tapasztalata egyértelművé vált, ahogy hozzá kezdett a kezelésnek. Nagyon jól éreztem magam. Ellazított, kikapcsolt, feltöltött.

Maros Zoltán: Profi kiszolgálás, kellemes környezet, minden adott a kikapcsolódáshoz és még SZÉP kártyát is elfogadnak. :)

Kiss Mária - aerobic edzőnk: Egy fárasztó hét lezárásaként próbáltam ki Zsuzsa gyógyító masszázsát, kellemesen ellazultam tőle és mellette egy szimpatikus, pozitiv kisugárzású, vidám embert ismertem meg a személyében. A talpaimtól egészen a hátamig átmasszírozott, kellemesen kikapcsoltam és lelazultam a masszázs végére. Mindenkinek ajánlom, akár egy fárasztó nap vagy óra utan kis jutalomként. 

Anonymus: Zsuzsi fantasztikusan jó masszőr, minden porcikámnak jól esett a 60 perces gyógymasszázs. Mivel sokat sportolok, így különösen fontosnak tartom, hogy időnként a lazításra is időt szánjak, mert a regenerációhoz ez is hozzá tartozik. Teljesen kikapcsoltam, hamarosan újra jelentkezem.

Szabó Anita: Zsuzsi szuper kedves, figyelmes, mindenkinek nagyon ajánlom. Imádom a légkört, amit megteremt, többféle masszázson is voltam már nála. Minden alkalom után szárnyalok 

Anonymus2: Szuper volt a masszázs, nagyon kedves Zsuzsi személyisége és energiái!  Feltöltődve jöttem el a masszázsról!

Németh Fanny - aerobic edzőnk: Évek óta halogattam, hogy időpontot kérjek masszázsra és nem is gondoltam volna, hogy ennyire kötöttek az izmaim. Nagyon kellemes kezdése volt a mai masszázs a hosszú hétvégének.  Zsuzsa nagyon közvetlen, érdeklődő és pozitív személyisége még teljesebbé tette a kikapcsolódást. Biztos, hogy fogok még jönni Zsuzsához!