Csapattag bemutatása

Dikácz Réka

Masszőr

gyógymasszázs - októberben záróvizsga
sportmasszázs
svédmasszázs
stresszoldó masszázs
cellulit masszázs
migrén kezelés

Az egészséges külső belül kezdődik

Régi vágyam, hogy masszőrként dolgozzak és segítsek kikapcsolódni vendégeimnek egy stresszes munkanap vagy egy kiadós edzés után. Fontos számomra az egészséges életmód és testtudat, - számos edzői végzettséggel és tapasztalattal rendelkezem - aktívan sportolok,  így a makacsabb izomfeszüléseket is tudatosan kezelem.

A hölgyek esetében segítséget nyújtok a cellulit elleni küzdelemben.

Folyamatosan fejlesztem tudásomat, ezért jelenleg is tanulok (gyógymasszőrnek - záróvizsga októberben), hogy minél komplexebb kezelést nyújthassak a hozzám fordulóknak.

Hiszek a test és a lélek szoros együttműködésében, így masszázsaimat a holisztikus kezelés jegyében végzem. 

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne teljesen ellazulni, megpihenni és feltöltődni a mindennapokban is.

Ismerd meg a különböző masszázsainkat: https://griffsquash.hu/szolgaltatas/masszazs

Folyamatos masszázs kedvezmények: http://bit.ly/masszazs_kedvezmenyek

Masszázs Online Foglalás

Vélemények és ajánlások

Szabó Kati: Réka nagyon barátságos volt már az első perctől kezdve, sokat számít szerintem, hogy valahova ahova először mész ott már az első perctől úgy érezd magad mintha oda járnál mindig!!  Ez pozitív volt nagyon!!  A masszást meg még eltudtam volna viselni több órán keresztül annyira jó volt, jól esett a fáradt izmoknak!!

Bándi Csilla: Réka kedves és nyitott, pozitív energiát araszt magából! Jó hangulatot teremtett és figyelmes volt a 60 perces masszázs alatt, amin részt vettem. Megkérdezte milyen állapotban van a hátam, milyen hatások értek (ülőmunka, edzés stb.) mit várok el a masszázstól és folyamatosan figyelembe vette az igényeim, változtatta a masszázs intenzitását ennek megfelelően!  A masszázzsal kapcsolatos kérdéseimre készséggel válaszolt és tájékoztatott!  Csak ajánlani tudom!

Kovács Máté: "Az a típusú ember vagyok akinek a hosszú napok okozta stressz, illetve a sok edzés mind a hátamon "csapódik le" és ez meg is látszódik csomók és letapadások formájában, ezért sportmasszásra jelentkeztem Rékához. Én pont azt szeretem ha erősebben masszíroznak és Réka végig odafigyelt erre, visszakérdezett és amikor ezt kértem a masszás a kellő erősséggel folytatódott. Kellemes élmény volt, a hátam sokkal jobban érezte magát, jól fellazította a kérdéses részeket és letapadásokat, jelentősen javítva az általános közérzetemet is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Anonymus: "Tényleg képzett masszőrt kaptam, aki hasznos tanácsokat is tudott nekem adni."