Csapattag bemutatása

Bíró Balázs

Squash Trainer

Webprogramozó a végzettségem, de idővel rájöttem, hogy a sport a szenvedélyem. 
A Sport Elit Sport Egyesület vezetője vagyok, amit oktatói pályafutásom elején hoztunk létre közösen egy barátommal. 

2003-ban léptem először pályára...
2011-ben lettem Országos Amatőr Bajnok
2012-ben kezdtem el az oktatói pályafutásomat, amit az Európai Squash Szövetség (WSF) edzőképzésével kezdődött ahol megszereztem a Level 1 majd a Level 2 edzői diplomám. Korán megfogalmazódott bennem hogy nem csak profi edző, hanem profi játékos szeretnék lenni.

Ezt igazolja, hogy jelenleg a profik között versenyzem Magyarországon és nemzetközi versenyeken is megmérettetem magam, amiben a szponzorok sokat segítenek, illetve folyamatosan képzem magam, mint versenyző, mint oktató. 

A Blade Professional Squash menedzsere vagyok, illetve szponzorált játékos a Blade és Salming sport márka álltál, így szponzorálással is foglalkozom, ha érzek valakiben egy sikeres jövőképet.  

A squash egy intenzív játék, ami igénybe veszi állóképességünket, izmaink robbanékonyságát, valamint taktikai készségünket. Ezt figyelembe véve építem fel az óráimat és segítek neked elérni, hogy sikeresen elérd a céljaidat a pályán.

Kezdő, Haladó, "Fél profi" játékosokkal foglalkozom leginkább valamint csoportos órákat tartok és gyerekeket is oktatok.