Csapattag bemutatása

Bándi Csilla

Csoportos óra oktató

Bándi Csillának hívnak és közel 7. éve, hogy ezekben a ”csodacipőkben” oktatok. Sokféle mozgásformát (futás, kosárlabda,köredzés, aerobic, hot iron, jóga stb) kipróbáltam de a kangooban találtam meg azt a dinamikát, egyediséget, zenét, hangulatot, kihívást es a rengeteg pozitív energiát ami motivált arra, hogy a terem másik oldalán állva, oktatóként is helytálljak. Ha te is szereted a fent említetteket, akkor ez a sport egyszerűen magával ragad. 

Korábban Dániában éltem, ezért az ottaniakkal is igyekeztem megismertetni ezt a mozgásformát, de voltam vendégoktató különböző fesztiválokon Spanyolországban, Romániában és Horvátorszgában is.

Az órákon mindig jó a hangulat hisz változatos, pörgős a zene, ugrálunk, mindenki igyekszik új lépéseket tanulni és egy pillanat alatt eltelik a 60 perc.  A teremben többféle rugús cipő is megtalálható, kipróbálható de ha sajátod van, bátran hozd magaddal. Ilyenkor mindig próbálok pár hasznos tanácsot is adni a cipők karbantartását, szervízelését illetően.

Hiszek abban, hogy egy oktatónak a vendég az első ezért mindig úgy állítom össze az órát, hogy a haladók és a kezdők egyaránt élvezni tudják és megtalálják benne a kellő kihívást és moticáviót. Emellett fontosnak tartom, hogy a mozgás által egy támogató közösség alakuljon ki, ahová mindenki ugyanazért szeret tartozni: aktívan pihenjen, kikapcsolódjon, feltőltődjön, fejlődjön, minőségi időt tölthessen el egy motiváló közegben barátokkal, tegyen az egészségéért és önmagárt, nap mint nap.

Várlak szeretettel Téged is!