Csapattag bemutatása

Aldeán Andrea

Zumba
Strong Nation

My name is Andrea and I come from Ecuador.

I’ve being within fitness industry more than 5 years now but I’ve been dancing since I’m 7 years old. Dancing is my passion and that’s why I’ve become a Zumba instructor but together with it I’ve seeing the importance of working high intensity exercises to build lean muscle and resistance, that’s is why I became a Strong Nation instructor last year.

I’m fascinated by Hungarian history and the beauty of its buildings and sights. Moreover I believe people here are friendly and much sporty than in Ecuador, that is why I can’t wait to keep trying and learning from my fitness colleagues but mostly from my students.

Looking forward to meet you soon!

 

Sziasztok, Andrea vagyok és Ecuadorból származom.

Most már több mint 5 éve vagyok a fitnessz iparban, de 7 éves korom óta táncolok. A tánc a szenvedélyem, és ezért váltam Zumba oktatóvá, ám ezzel együtt látom a nagy intenzitású gyakorlatok fontosságát a karcsú izom és az ellenállás felépítésében, ezért tavaly Strong Nation oktató lettem.

Lenyűgözött a magyar történelem, épületeinek és látnivalóinak szépsége. Sőt, azt hiszem, az emberek itt barátságosabbak és sportosabbak, mint Ecuadorban, ezért nem tudok várni, hogy továbbpróbáljam és tanuljak a fitness munkatársaimtól, de leginkább a hallgatóimtól.

Nagyon várom, hogy hamarosan találkozzunk!