Új masszőr és új masszázs típusok

Új masszőr és új masszázs típusok

Új masszőr és új masszázs típusokFebruár 16-től bővül masszőr csapatunk!

Szeretettel köszöntelek Ilia Beatrix vagyok,

Egész életemben emberekkel foglalkoztam valamilyen formában. Vendéglátósként kezdtem 18 éves koromban. Az évek alatt már éreztem, tudtam nem ez lesz a végső állomás. Arra születtem, hogy segítsek megtalálni az embereknek életükben a harmóniát, testi-lelki szinten. Szeretetteljes, közvetlen, pozitív kisugárzásom miatt rám találtak a problémáikkal, szerettek a környezetemben lenni. Én pedig elkezdtem kutatni, mi is lenne az a módszer, módszerek ahol maximálisan át tudom adni azt az energiát, tudást ami bennem van.

2008 ban kezdtem masszőrként, aztán folyamatosan fejlesztettem tudásomat. Érintésen alapuló test kezelő terapeutaként folytattam tanulmányaimat.

Ha az ember újra, és újra találkozik az érintéssel, a harmóniával, foglalkozik lelki problémáival, gyógyul a teste is! Javul az életminősége, beköltözik hozzá a jókedv, nevetés, oldódik a stressz, és máris másképp, pozitívan látja a világot. A masszázs során az érintés fizikailag hatást fejt ki a testre, Én pedig azt is érzem a lelkednek mire van szüksége.

 • Ha kipróbálnád szolgáltatásaimat és szeretnéd megtapasztalni milyen az amikor szeretet teljes odafigyelésben, elfogadásban van részed
 • Ha egy erőteljesebb gyúrásra van igényed, esetleg sport vagy fárasztó nap után Várlak szeretettel 

 

LÉLEK MASSZÁZS - ÚJDONSÁG

Joggal merül fel a kérdés: jó, jó, van talpmasszázs, testmasszázs, de hogyan lehet szeretet vagy lélekmasszázs? Mit masszíroznak ilyenkor?

A szeretetmasszázs lényege, hogy a masszőr olyan gyengédséggel, empátiával, szeretettel ér a testhez, amitől az izmok elernyednek, a feszültségek szétoszlanak, a test és a lélek tökéletes harmóniába kerül. A  masszázs ruhában történik, nem kell levetkőzni. A kezelő előbb  gyöngéden végigsimítja a meridiánokat, a fejtetőtől a lábujjak hegyéig. A meridiánok az energiacsatornák, melyek mint valami országutak, szállítják az életető  erőt, energiát, a “Csí”-t testünk különböző részeibe. Az eljárás során mintegy kisöpörjük a negatív energiákat, megtisztítjuk testünk “országútjait”. 

A ringatás: képzeld el, ahogy édesanyád a karjaiba vesz, és csitítóan-nyugtatóan, gyengéden-óvóan ringatni kezd… képzelj el egy olyan terápiás eljárást, ahol nincs erőltetés, nincs kényszerítés, s melynek hatékonysága, eredményessége a gyengédségen nyugszik... zárul a tudat..nyílik a tudat alatti

60 perc

 

MERIDIAN REFLEX MASSZÁZS - ÚJDONSÁG

Egy pontnyomásos (akupresszúrás) masszázs, amely Japánból származik, de gyökerei, mint az akupresszúrának és az akupunktúrának az ősi kínai tudásra nyúlnak vissza. Pontnyomásos masszázs, amelyet a testben elhelyezkedő energiavonalakon (meridiánokon) végzünk. 

A meridiánok energia áramlásának zavara legalább két szervben okoz problémát, az egyikben hiányt, a másikban többletet okoz. Így egy tünet mindig egy jelzés is az energetikai állapotunkról, ezért a kezelés nem a tünetekre irányul, hanem igyekszik megteremteni az energetikai egyensúlyt  

A meridián reflex masszázsról elmondható, hogy  kombinációja az akupunktúrának és a masszázsnak.

Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd a reflex és ezen masszázsokhoz. Ez teljesen egyedi és különleges. Itt nem lesz fáradtságérzés csak egy teljes feltöltődés, mely során könnyebb koncentráció, teljesítőképesség lesz tapasztalható. 

60 perc

 

BŐRFIATALÍTÓ TESTCSISZOLÓ MASSZÁZS - ÚJDONSÁG

sómasszázs, - illóolajos dörzsanyaggal történő masszázs

Hatások: A masszázzsal segítjük a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítjük a vérkeringést.

A só és az olajok felszívódása javítja a sejtanyagcserét és a faggyúműködést. A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr. a kezelés nyugtatja és relaxálni engedi a vendéget, miközben bőre puhává válik és megújul.

30, 60, 90 és 120 perc

 

CSOKOLÁDÉS MASSZÁZS - ÚJDONSÁG

Csokoládés masszázs kezelés célja: Boldogság hormonok felszabadítása, A bőr megfiatalítása, regenerálása, Stresszoldás, Relaxálás.

A kezelés egyéb pozitív hatásai: A testi és lelki egyensúly megteremtése, egy igazi lélekre ható masszázs, A csokoládé hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, Csökkenti a koleszterint, Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, és üdítően hat a lélekre. Jótékony hatással van a narancsbőr csökkentésére, Fokozza a nyirokkeringést, Méregtelenít, Energetizál.

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat.

A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

A csokoládé masszázs javasolt: száraz, érett, öregedő bőrre, narancsbőrre, stressz, idegesség, depresszió, rossz közérzet, fáradékonyság, magas vérnyomás stb. esetén.

30, 60, 90 és 120 perc

 

MÉZES MASSZÁZS - ÚJDONSÁG

A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti, méregtelenít. A mézes masszázs különösen javasolt: dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában, ízületi-reumatikus betegségek, gyulladt és meszes ízületek, izmok, gerincbántalmak, nyak-, váll- és hátfájdalmak, migrén, visszatérő fertőzések, depresszió esetén. A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává, feszessé válik és egészségessé teszi a kezelt bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, javítja rugalmasságát.

A mézes masszázs hatékonyan alkalmazható:

 • Gerincbántalmak,
 • Nyak-, váll- és hátfájdalmak,
 • Reumatikus panaszok,
 • Neuralgiák,
 • Ízületi problémák, fájdalmak,
 • Hólyagbántalmak,
 • Migrén,
 • Visszatérő fertőzések,
 • Krónikus kimerültség,
 • Depresszió esetén.

60, 90 és 120 perc

 

online időpontfoglalás: https://griff.booked4.us/