Ingyenes Hatha Flow Jóga órák

Ingyenes Hatha Flow Jóga órák

Ingyenes Hatha Flow Jóga órákSzeretnénk bemutatni nektek új óratípusunkat és vele együtt új edzőnket, Bocs Anitát

Anita Mindful Yoga

"Mindig légy (a legjobb) Önmagad!"

Körülbelül 10 éve találkoztam először a jógával. Egy rövidebb kitérő után az életem része maradt. A gyakorlásom nagyon sokat segített a testi és lelki egyensúlyom megtartásában, Így 2017-ben úgy döntöttem, hogy szeretnék én is segíteni másoknak, mint jóga oktató és elvégeztem az Atma Center 6:1-es Yoga Alliance által akreditált 200 órás oktatói képzését.

Azóta próbalom átadni a tudásom és szeretetem a jóga iránt tanítványaimnak, a visszajelzések alapján, sikerrel. Fontosnak tartom, hogy ne csak fizikai hanem szellemi testünkkel is egyaránt dolgozzunk és próbáljunk fejlődni és egyensúlyabn lenni.

Az irányzatok amiben oktatok magyar és angol nyelven: Hatha,(vinyasza) flow, Yin, Agni, Detox, és Mindful Balance jóga.
 

Hatha Flow Jóga

A jóga nagyszerűen átmozgatja az egész testedet, a fascialáncokat, egyszerre erősít, tesz ruganyossá és mobilizálja az izületeidet, így például ha ülőmunkát végzel, akkor kifejezetten ajánlott. A folyamatosan fenntartott mozgással sokkal könnyebben ki tudsz kapcsolni, nincs ideje az elmédnek elkalandoznia, a munkahelyi, otthoni dolgokon gondolkoznia, tökéletes stress levezető is hisz segíti elcsendesíteni az elmét.
 

KIKNEK AJÁNLOTT AZ EDZÉS?

Az órákat ajánlom mint kezdő mint haladó jóga gyakorlóknak, illetve kiválóak akár más edzés típusok kiegészítésére, mint például futás, fitness, fallabda.
 

EDZÉS HATÁSA

A Hatha flow jóga órán összehangoljuk a légzést a mozgással, és megteremtünk egy befelé figyelő, meditatív tudat állapotot, mely hozzá segít az óra utáni feltöltöés érzéséhez. Nincs két ugyan olyan flow óra. Az óráim során egyenlő arányban koncentrálok az áramlásra az előléntre és nyújtásra és relaxációrra, hogy az egyensúlyi állapotot megteremtsük.
 

IDŐPONTOK

2020 szeptember 15 (kedd): 8-9h
2020 szeptember 17 (csütörtök) 16-17h
2020 szeptember 18 (péntek) 17-18h

Az órákra online bejelentkezés szükséges: https://griffsquash.hu/orarend/