Ingyenes FitDance órák

Ingyenes FitDance órák

Ingyenes FitDance órákÚj óratípussal várunk Titeket minden kedd és csütörtök reggel 

FitDance

Ki ne vágyna arra, hogy a plusz kilók csak úgy letáncolnak róla? A FitDance órákon koreografált lépéseket ötvözünk olyan gyakorlatokkal, amelyekkel erősítjük izmainkat és szórakozva mozgatjuk át az egész testet. Tánc közben nem csak a test, hanem a lélek is szárnyal, hiszen endorfin (boldogsághormon) szabadul fel, közben pedig a stresszhormonok (pl. kortizol) lebomlanak. Az órákon mindig más koreográfia van, így kezdőként sem kell attól tartanod, hogy lemaradsz. 

Az órát egy zenés bemelegítéssel kezdjük, majd lépésről lépésre felépítjük a koreográfiát, amit néhány ismétlés után már Te is tudni fogsz! Ezután nincs más hátra, mint átadni magad a zenének, és a mozgás örömének! 

Az edzés végi nyújtás után rövid relaxációval zárjuk az órát. 

A FitDance rendszeres gyakorlásának hatására tónusosabbá válik a test, javul a testtartás és oldódik a feszültség.

Az órákat új edzőnk Surmann Edina fogja tartani 

Sziasztok, Surmann Edina vagyok, sportedző, sportszervező és kismama jóga oktató. 

A sport gyerekkorom óta hatalmas szerepet tölt be az életemben. Sokféle sportágban kipróbáltam magam, de végül az akrobatikus rock and roll világa szippantott magába. 13 évig táncoltam aktívan, majd sportedzői végzettséget szereztem, és oktatni kezdtem. 

2019-ben sportszervezőként diplomáztam a Testnevelési Egyetemen, így a sportszakma ezen részébe is volt szerencsém belekóstolni. 

Táncos óráimon a célom, hogy az ajtón kívül tudj hagyni mindent, ami aznap bántott, feszültté tett, vagy elszomorított. A teremben jókedv és pörgős ritmusok várnak!

IDŐPONTOK

2020 október 20 (kedd): 7-8h FitDance

2020 október 22 (csütörtök): 7-8h FitDance 

Az órákra online bejelentkezés szükséges: https://griffsquash.hu/orarend/

Nézd meg a heti órarendünket: https://bit.ly/griff_orarend