Esszencia percek

Esszencia percek

Esszencia percekMolnár Anna vagyok, addiktologus, edzö és coach. Közel fél éve használok magán célra, valamint az edzéseim (személyi, csoportos) és coaching során célzottan illóolajakat.

A doTERRA esszenciák különlegessége, hogy külsöleg és belsöleg egyaránt fogyaszthatóak, terápiás tisztaságu, CPTG minösitésü olajok.
Fizikai és lelki szinten hatnak, gyógyitásra és megelözésre egyaránt alkalmasak

Nem csupán illatos olajakrol van szo, ahogy sok más olaj esetén.
A doTerra olajakat pl nem égetjük mécsesben, csakis a tenyerübkböl vagy hideg duffuzerböl párologtatjuk.
A bolti olajok zömét már a lepárlás elsö orája után eladnak 100%-os illoolaj néven. Ami az üvegbe kerül (amennyiben nem higitják egyéb alapanyagokkal, alkohollal) valoban 100% illatos, növényi olajat kapunk. De.
Hatoanyag nélküli olajat.

A doTERRA különlegessége, hogy kivárják a lepárlás 6-8. óráját, hogy az olajba kerüljön a lényeg, a gyogynövény immunrendszer, az esszencia.
Ezért van az, hogy a doTERRA levendulátol 1 csepp beinhalálása után nyugodtabb, relaxáltabb leszel. Okosorával is mérhetö, hogy a doTERRA levendula nyujtja az alvás REM fázisát, ezért stresszrs életmodot folytatok, alvásproblémával küzdök, de hangulsti zacvarok, figyelemzavar, adhd, depresszio és sok más lelki eredetü, és/ vagy idegrendszeri probléma esetén nyujt segitséget.

Akár 1 napos kortol adhato, teljesen természetes, nincs mellékhatása, káros tulajdonsága, csak jotékony hatása.
A doTERRA olajokrol (kevés markáns olajtol kivéve) mindig egy segitö kéz, egy meleg ölelés, támogato vezetés jut eszembe. Az olajok átvezetnek a hidon, segitenek a mindennapok emelésében.

Időpont:
2019 november 24, Vasárnap
10-11h Esszencia Percek w/ Molnar Anna

Az órára online bejelentkezés szükséges: https://griffsquash.hu/orarend

Belépő: Érvényes napijeggyel, vagy bérlettel (ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS kártyával is) plusz 500 Ft / fő