Squash versenyek

Versenynaptár

A Griff Squash & Fitness Club összes versenyét megtalálhatod itt.

 

Váv Union Griff Open »

A Griff Squash & Fitness Club férfi A,  Férfi C és D, Amatőr női és férfi kategóriába várja a versenyezni vágyó játékosok jelentkezését. Minden indulónak érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezni! Kivéve az amatőr kategória játékosait.

 

Karakal - Griff Amatőr Squash Körverseny »

A verseny célja, hogy színvonalas versenylehetőséget biztosításunk amatőr fallabdázók számára. 

 

Griff Squash Liga »

Az egyes csoportokban mindenki játszik mindenkivel a forduló időtartama alatt, előre egymással egyeztetett időpontban. A mérkőzéseket 3 nyert játszmáig játsszuk, játszmánként 11 pontig.

 

Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny »

A HandyCap verseny lényege, hogy a játékosok nincsenek külön kategóriába sorolva, hanem a versenyre nevezett játékosok tudásbeli különbségét pontokkal kompenzálják. Így biztosítva egyenlő esélyt a versenyzők között!

 

Hungarian Junior Open »

Az Európai Junior Körverseny része.

Griff Jótékonysági Sportnap »

Jótékonysági sportnapok a Griff Squash & Fitness Clubban.

Griff Évzáró Party »

Egy utókarácsonyi elő szilveszteri összejövetel megszervezésével szeretnénk lehetőséget teremteni számotokra - és persze magunknak -, hogy jobban megismerhessétek egymást.

 

Bankok Squash Kupája »

Várjuk a squasholni szerető BANKOK jelentkezését, hogy megtudjuk, melyik a legjobb fallabdás BANK Magyarországon!

Építész Squash Kupa »

A rendezvény célja, hogy alkalmat adjon a sportolásra és a társasági életre úgyszintén. Várjuk az építészeket, szaktervezőket, kivitelezőket, forgalmazókat, fejlesztőket, iparművészeket, építész-, illetve építőmérnök hallgatókat, hölgyeket és urakat egyaránt.

Jogász Squash Kupa és Sportnap »

Várjuk a jogi pályán tevékenykedők (ügyvédek, jogtanácsosok, stb.) nevezését, a sportot egy családi nappal és szakmai kapcsolatépítéssel egybekötött versenyre!

© 2018   Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu

  Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335