Teremfoci

Teremfoci

Fedett, légkondicionált teremfoci pályánkon 3-3 vagy 4-4 fős csapatok mérhetik össze tudásukat, vagy játszhatnak vérre menő meccseket egymással körforgásos rendszerben. A pálya kis kapukkal és linóleum borítással van felszerelve. A terem úgy van kialakítva, hogy a labda “sehol sincs kint”, ezért kifejezetten pörgős mérkőzéseket lehet egymással játszani.

Két darab (női és férfi) 40 szekrényes két részből álló öltöző áll rendelkezésre a sportolni vágyóknak. Mindkét öltöző légkondicionált és egy-egy folyamatosan tisztántartott 4 személyes tusolóval rendelkezik.

A teremfoci pálya bérlése 1 órára mellékidőben 4.990 Ft, főidőben 5.990 Ft.

Teremfoci online foglalás

Foglald le a teremfoci pályánkat online!

2018. március 5-től kizárólag online, illetve személyesen lehet pályát (squash, teremfoci, asztalitenisz) foglalni, illetve csoportos órára bejelentkezni.

Azoknak a vendégeiknek, akik bejelentkezés nélkül kívánnak csoportos óráinkon részt venni, a napijegy/bérlet felett 500 forintos felárat számolunk fel.  Emellett, ahogy már a fallabda-pályákkal foglalásával kapcsolatban tapasztalhatták, az előzetes bejelentkezés melletti mulasztás – azaz, ha valaki nem jelenik meg a csoportos órán annak ellenére, hogy bejelentkezett – a napijegy teljes kifizetését vonja maga után a következő alkalommal.

Buborékfoci

A legújabb őrület már nálunk is elérhető!
Gyertek és próbáljátok ki a BUBORÉKFOCIT!

Hogy mi is ez?  A Buborékfoci egy olyan új sport ami nem csak a játékosok számára nyújt felejthetetlen élményt, hanem a nézőközönségnek is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk legyen az alkalom akár Szülinap, Csapatépítés vagy Baráti összejövetel! A szabályok egyszerűek, megegyeznek a sima fociéval, CSAKHOGY itt nem csak megengedett nekiszaladni az ellenfélnek, hanem kötelező is! Hiszen a buborék teljesen megvédi a viselőjét!

Érdeklődni és foglalni a +36 (70) 616 4137 telefonszámon tudtok

Árlista

Kiemelt partnerek