Griff Squash & Fitness Club - Rólunk

A Griff Squash és Fitness Club a hobbi játékosok, az aktív sportolók és a versenyzők igényeinek is megfelelő szolgáltatásokat nyújt.

1000 m2 - es légkondicionált sportcentrum.

1996. évi megnyitása óta folyamatosan fejlődött és mára az egyik legjobban felszerelt és kihasznált Club. Fitness termünk a 60 db TechnoGym erősítő és kardió gépekkel az egyik legnagyobb Budapesten. Itt játszanak, edzenek, és oktatnak a hazai squash mezőny legjobbjai. Krajcsák Márk és edzője, Colin White 2007 óta kizárólag nálunk fallabdázik. Rajtuk kívül még számos felnőtt és utánpótlás korú válogatott játékos tölti itt idejét.

Lehetőséget biztosítunk céges sportnapok, partner party-k megrendezésére, amelynek megszervezésében a Pro Squash Akadémia nyújt segítséget.

A Griff Squash és Fitness Club Budán a XI. kerületben található a Hunguest Hotel Griff szomszédságában a kelenföldi pályaudvartól 5 percre, a belvárostól 20 percre. Ha gépkocsival érkezik a club előtti kamerákkal megfigyelt parkolóban gépkocsija biztonságban van.

A Club előtt található a 49-es és a 19 - es villamos megállója, mellyel a Deák illetve a Batthyányi térre lehet eljutni.

 • Ingyenes WI-FI internet hozzáférés
 • Ingyenes parkolási lehetőség, fizetős őrzött parkoló
 • Fitness büfé széles választékkal, frissen facsart gyümölcslevekkel, salátákkal
 • Hunguest Hotel Griff (***Szálloda, Kávézó, étterem, Irodaház, Konferencia termek)
 • Hitelkártya-elfogadás: Visa, Eurocard, Mastercard, Ciprus Maestro, American Express
 • All You Can Move kártya elfogadás
 • Segítőkész, szakképzett, barátságos munkatársak
 • Jó megközelíthetőség, kiváló parkolás
 • OTP bankjegykiadó automata
 • Ingyenes safe, Mobil telefontöltő automata

Squash

5 db légkondicionált, sportparkettával borított nemzetközi szabványoknak megfelelő (Kiemelt Versenyek Rendezésére Alkalmas) pályával állunk a squash szerelmeseinek rendelkezésére.

A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat, valamint a profi versenyzőket egyaránt várjuk pályáinkra.

Fallabda oktatás nemzetközileg elismert, szakképzett edzőktől (Colin White, Weiner István, Gubi Ramon, Fülöp Sándor, Krajcsák Márk, Rákóczy Kiss Richárd, Uhrin Attila, Horváth István)

Fitness

200 m2 es fitness termünk teljesen légkondicionált. A legkorszerűbb Technogym cardio és erősítő gépekkel, köztük az egyedülállóan új Technogym Cardio Wave géppel.

A cardio részen választhat 4 db futópad, 2 ellipszis tréner, 2 ülő kerékpár, 2 kerékpár, 2 evezőpad közül.

A fitness terem erősítő részén minden igényt kielégítő felszereléssel formálhatja, erősítheti izomzatát és élvezheti a sportolás élményét.

Technogym gépparkunk, az ízületek szempontjából a legkímélőbb, legbiztonságosabb lehetőséget kínálja az izomzat erősítésére és szálkásítására.

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát.

Az edzéstervek összeállításában és a gyakorlatok helyes végrehajtásában teremedzők és személyi edzők segíti vendégeinket.

Aerobic & Spinning

Griff Aerobic & Spinning Club (igény szerint biztosítunk külön órát. Minimum 6 fő esetén.)

A hét minden napján reggel és a délutáni órákban szakképzett oktatóink számos óratípussal várják a mozogni vágyókat.

Aerobik termünk létrehozásakor azt a célt tűztűk ki magunk elé, hogy aki nálunk sportol, tornázik, jól érezze magát és ehhez minden szakmai segítséget és személyes odafigyelést megkapjon.

Családias, baráti hangulatunk különböztet meg minket a zsúfolt, belvárosi termektől. Szakképzett aerobic edzőink nemcsak órákat tartanak, hanem személyes ismeretséget is kötnek vendégeinkkel, nevükön szólítják őket. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy mára erős törzsvendég-csapatot tudhatunk magunkénak, és sok esetben a vendégek között is barátságok alakultak ki.

Életed legnagyobb befektetését akkor teszed meg, amikor testedbe fektetsz időt és energiát, ugyanis ilyenkor az életedbe, az életminőségedbe fektetsz. Egészséget, fittséget nem vehetsz pénzért, de tehetsz magadért! Sohasem késő elkezdeni!

A hagyományos edzések mellett az alábbi óratípusok vannak a klubban:
Baba-mama torna, Kangoo, BodyArt, Wellbox combat, Hot Iron, Spinning, Spinracing, Gerinctréning

Teremfoci

Fedett, légkondicionált teremfoci pályánkon 3-3 vagy 4-4 fős csapatok mérhetik össze tudásukat, vagy játszhatnak vérre menő meccseket egymással körforgásos rendszerben. A pálya kis kapukkal és linóleum borítással van felszerelve. A terem úgy van kialakítva, hogy a labda sehol sincs kint.

Harmónia Wellness Központ

Stúdiónk 1992 óta tevékenykedik azzal a céllal, hogy vendégeit bevezesse a wellness világába, vagyis az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programjába.

Stúdiónkba érkező vendégeinket kellemes, családias hangulat, béke és nyugalom várja, amely igazi oázist jelent napjaink érzelemmentes, rohanó világában.

Szolgáltatások:

Frissítő gyógy– és sport masszázs, cellulit kezelések, fülgyergyázás, álló szolárium, pezsgőfürdő, finn- és infra szauna, alakformálás, kozmetika valamint méregtelenítő – és fogyasztó programok.

Nyitvatartás

 • Hétfőtől - Péntekig:
  • 07 órától 23 óráig
 • Hétvégén és ünnepnapokon:
  • 09 órától 21 óráig


© 2018   Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu

  Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335