Squash OB 2017 - Közlemény II.

Kedves Sportbarátok, Fallabda-rajongók!

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség elnöksége megküldte számunkra indoklását azzal kapcsolatban, hogy mi volt a kifogása az általunk benyújtott pályázattal, amelynek keretén belül Magyarországon egyedüli módon a WestEnd City Center-ben üvegpályán rendeztük volna meg a 2017-es Országos Bajnokságot.

Az elnökség hivatalos indoklása már a legelején tisztázatlan kérdéseket vet fel, ugyanis álláspontjuk szerint az elnökségi ülés "első napirendi pontja a 2017. évi Országos Bajnokság megrendezésének helyszínkijelölése volt", ugyanakkor a pályázati kiírásban hivatalosan a rendezési jog elnyerése szerepel.

A kettő között alapvető különbség, hogy ha csak helyszínkijelölésről van szó, akkor minden költség a szövetséget terhelné, rendezői jog esetén azonban a rendezőt, ahogyan ezt a pályázati kiírás ki is mondja: "Jelentkező/rendező vállalja, hogy a verseny során keletkező összes bevétel (nevezési díj, belépődíj, reklámfelületek értékesítése, stb.), és az összes felmerülő költség (pályabérleti díj, lelátó állítás díja, pénzdíjak kifizetése, díjazás költsége, személyi kifizetések stb.) őt illeti. Ha ennek aránya pozitív, a hasznai őt illeti, ha negatív, akkor veszteségei is őt illeti."

Az elnökség indoklása szerint "elfogadhatatlan, hogy az éves támogatói nem tudnak megjelenni a verseny színhelyén a rendezvény ideje alatt, és a díjátadó ceremónián", ezzel szemben a pályázati kiírásban ez olvasható: "Jelentkezők/rendezők vállalják, hogy a Szövetség által leszerződött partnerrel együttműködve élő netes közvetítést biztosít a főtáblás és helyosztós/döntős napokra, mely legalább egy pálya bekamerázását jelenti. Ennek várható költsége 180.000.- Ft, melyet rendezőnek kell térítenie. Ennek fejében rendezőnek jogában áll a közvetítés szüneteiben rendelkezésre álló reklámidőket értékesítenie, melynek bevétele őt illeti. A szünetek reklámblokkjaiban a szövetség és szerződéses partnerei logóját is meg kell jelentetni."

Ezek azok a tények, amelyeket az alább olvasható írásos dokumentumokkal alá tudunk támasztani, ugyanakkor a szövetség többek között azzal is indokolta szóban a döntését, hogy pályázatunk mindössze egy évre szól, a szövetség pedig hosszú távra tervezne. Ezzel újfent ellentmondanak maguknak, ugyanis Szeged is erre az évre nyerte el a rendezést, az pedig már csak egy újabb félrevezetés, hogy a Griff Squash & Fitness Club eredetileg hároméves pályaztot tett volna le az asztalra, erről azonban az érintettek hallani sem akartak.

Csatolt dokumentumok:

Korábbi anyagok:

Megtekintések: 262

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a Griff Squash & Fitness Club –nak.

© 2017   Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu

Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335