Fitness edzés

Alapvetően a testformálás vázizomzatot fejlesztő edzésformáit jelenti. Ide tartozik minden olyan gyakorlat, amely a helyes testtartásért felelős tónusos izmainkat trenírozza, ily módon minimalizálva az ízületi problémák kialakulásának veszélyét. 

200 m2 es fitness termünk teljesen légkondicionált. A legkorszerűbb CYBEX cardio és erősítő gépekkel, köztük az egyedülállóan új CYBEX Arc Trainer Ellipszisz géppel. 

A CYBEX vezető amerikai Világmárka ami elsősorban a legtökéletesebb anatómiai működéséről vált híressé.

A cardio részen választhat 4 db futópad, 2 ellipszis tréner, 2 ülő kerékpár, 2 kerékpár, 2 evezőpad és egy wave gép közül.

A fitness terem erősítő részén minden igényt kielégítő felszereléssel formálhatja, erősítheti izomzatát és élvezheti a sportolás élményét.

CYBEX gépparkunk, az ízületek szempontjából a legkímélőbb, legbiztonságosabb, lehetőséget kínál az izomzat erősítésére és szálkásítására.

Kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Az edzéstervek összeállításában és a gyakorlatok helyes végrehajtásában teremedző segíti vendégeinket.

 

Fitness árak

Napijeggyel és bérlettel is igénybe vehető a fitness terem.

Nálunk már 1350 Ft-os napijegy váltható, melybe beletartozik a finn szauna és egy kis törölköző használata is.


Akciós ajánlataink között olyat is talál, aminek keretében 675 Ft-ért edzhet.

 

© 2017   Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu

  Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335